Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Hybrid View

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Nestale instalirane aplikacije?

Ajmo Symbian ekipo i vi koji ste to nekada bili, znam da vas ima.

Problem je sljedeći. Napravio hard reset uređaja i krenem iznova instalirati neke app koje koristim. Neke prođu, neke ne. Za ove koje ne prođu izbacuje mi poruku kako je app već instalirana, ali kako to kada je napravljen hard reset uređaja i očišćena mem. kartica? Okay, instaliram ja takvu app ali i dalje ju ne vidim na svom uređaju???

Isti problem mi se pojavio i prije, odjednom su mi sa mobitela nestale neke app, koje su mi bile instalirane i odjednom ih nema, why? I sada kada ih na "čistom" uređaju želim instalirati, kaže uređaj kako ih imam i nakon instalacija ja ih i dalje ne vidim?

Zna li netko riješenje istih, odnosno jeli se susreo i kako je rješio problem?

...uz napomenu još jednom, da to nije slučaj sa svim aplikacijama, pojedine su u pitanju npr. SlovoEd... I kome je lakše, radi se o Nokiji E71.

Probo sam i sa deinstalaciom preko App. managera i ponovo instaliram app koju mi ne prikaže u uređaju, odnosno stoji da je instalirana, a ja je ne vidim kao ikonu da je pokrenem.
    HC4L

Forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Aug 2011
    Bodovi
    4.311
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.311, Nivo: 15
    Bodovi: 4.311, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imao sam slicnih iskustava, al idemo redom. Prvo mislim da nisi napravio bas pravi hard reset uredaja + formatiranje memorijske. Pravi reset je jedino ako ugasis mob, pa stisnes i drzis zelenu tipku za zvanje + zvjezdica + broj 3. Trebat ce ti netko pomoci da ti upali mob dok drzis ove 3 tipke. Postoje i neki drugi nacini za reset, ali su na netu pisali da je ovo jedini totalni hard reset.
    I sto se tice memorijske kartice, kompletno je formatiraj. Ja bi to napravio na kompu, pa jos jednom na mobitelu tako da ne ostaje nikakvih "duhova".

U mom slucaju se desilo da se zblesirala kartica pa sam gubio programe. No cim sam ih ponovo instalirao (uz onu poruku da vec postoje na mobu), odmah su mi bili sa starim postavkama, cak su i ikone bile poslozene u foldere kao prije. Mozda bi i ti trebao potraziti svoje programe u nekim posebnim folderima koji su nekad prije napravljeni (ja npr. imam 3 foldera za igre; "RTS", "FPS" i "glupe")

Drugi put se desilo kad sam bekapirao postavke mobitela zajedno s kontaktima. Nakon hard reseta, i vracanja takvog backupa, isto mi se mobitel ponasao kao da ima aplikacije a nije ih bilo. Ja sam ih samo nanovo instalirao, i sve je bilo ok.

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Napravih i to. I krenem sa punjenjem (instaliranjem) aplikacija, kada ono, instalira app ali ju i dalje ne vidim. Ukratko tko je ye... One koje budem vidio, njih ću i koristiti, ostale očito neću moći Uglavnom sada mi ne izbacuje poruku da je app već instalirana, nego je instalira, ali ju i dalje ne vidim u aplikacijama da bih je mogao pokrenuti. Nena veze, još neko vrijeme i odlazi u mirovinu Symbian.

...a sada lagana instalacija potrebnih programa, rihtanje i sve što je potrebno i tako to... Možda se kasnije još pozabavim tim pitanjem, ali bez hard reseta, naravno ako tko ima ideje neka piše.
    HC4L

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [5230] kako naci instalirane karte?
    By mosorka in forum Symbian S60 rel. 5
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 10-02-2011, 21:57
  2. [5800] Nestale mi neke aplikacije
    By absBeg in forum Symbian S60 rel. 5
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 03-12-2009, 21:09
  3. [N82] Upr.progr. ne prikazuje instalirane .sis aplikacije
    By Sniper in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 04-10-2009, 07:34
  4. [N82] zašto nema zvuka od instalirane java igrice?
    By scorpion in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 22-06-2008, 03:10
  5. reset i instalirane aplikacije
    By ..::HRCO::.. in forum Windows Mobile
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 30-04-2005, 11:57

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke