Imao sam slicnih iskustava, al idemo redom. Prvo mislim da nisi napravio bas pravi hard reset uredaja + formatiranje memorijske. Pravi reset je jedino ako ugasis mob, pa stisnes i drzis zelenu tipku za zvanje + zvjezdica + broj 3. Trebat ce ti netko pomoci da ti upali mob dok drzis ove 3 tipke. Postoje i neki drugi nacini za reset, ali su na netu pisali da je ovo jedini totalni hard reset.
I sto se tice memorijske kartice, kompletno je formatiraj. Ja bi to napravio na kompu, pa jos jednom na mobitelu tako da ne ostaje nikakvih "duhova".
U mom slucaju se desilo da se zblesirala kartica pa sam gubio programe. No cim sam ih ponovo instalirao (uz onu poruku da vec postoje na mobu), odmah su mi bili sa starim postavkama, cak su i ikone bile poslozene u foldere kao prije. Mozda bi i ti trebao potraziti svoje programe u nekim posebnim folderima koji su nekad prije napravljeni (ja npr. imam 3 foldera za igre; "RTS", "FPS" i "glupe")
Drugi put se desilo kad sam bekapirao postavke mobitela zajedno s kontaktima. Nakon hard reseta, i vracanja takvog backupa, isto mi se mobitel ponasao kao da ima aplikacije a nije ih bilo. Ja sam ih samo nanovo instalirao, i sve je bilo ok.

Odgovori uz citat
Uglavnom sada mi ne izbacuje poruku da je app već instalirana, nego je instalira, ali ju i dalje ne vidim u aplikacijama da bih je mogao pokrenuti. Nena veze, još neko vrijeme i odlazi u mirovinu Symbian.
Možda se kasnije još pozabavim tim pitanjem, ali bez hard reseta, naravno ako tko ima ideje neka piše.

Bookmarks