Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 79

Threaded View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Govorio sam prije o problemima s bonbonom, pushom, istovremenim razgovorima i surfanju na kompu i sl....pa da evo iznesem sada usporedbu s tomatom - push radi odlično, preporodio sam se, jednostavno ne moram misliti jer mailovi prolaze bez problema, skype radi perfektno, čini mi se da je zvuk bolji - ali to je moj dojam, a možda je i do skypa... Također, sms-ovi prolaze bez problema sa Gmaila (kalendar, podsjetnici...). Na bonbonu mi je bio dolazi nekad prije sms, ali je prestalo...
    Inače, odlična stvar to sa sms-podsjetnikom...

Jedino sam sa tomatom imao jedan problem da mi se za vrijeme razgovora prebacilo na EDGE pa je pukla internet konekcija a razgovor se nastavio neometano...Nakon par minuta vratio se HSPA pa sam nastavio...A da vidim dal se javlja problem da za vrijeme surfanja na kompu u razgovoru se jave "tišine" od par sekundi moram dulje koristiti...jer i na bonbonu mi je to bilo više sporadično nego pravilo...ali opet, desilo mi se podosta puta! Tako da trudit ću se više koristiti istovremeno razgovore i internet pa javim dojmove...
    Inače, sada na tomatu mi je stalno uključen data i sinkronizacija i nema nikakvih ispada mreže, gubljenja signala i sl. na standby - na bonbonu mi je znalo se desiti ako ostavim upaljen data da mi tu i tamo pokaže 0 crtica, kao da je nestao signal...Ali opet velim, moram duže koristiti da bih dao neko definitivno izvješće...

Bonbon sam dugo koristio i imao sam podosta raznih poteškoća - push, gubljenje signala, problemi kod tetheringa i na kompu i na mobitelu (u razgovoru se javljale tišine od par sec, a na kompu "smrzavanje" konekcije, izbacivanje dok igram šah, pucanje downloada)

Ovo kratko par dana što koristim tomato nisam iskusio ništa od gore navedenog - sve radi odlično (mobitel isti) osim što me jednom prebacilo na EDGE.

Inače, na mobitelu sam istovremeno koristio 3G USB tethering, razgovor preko BT-slušalice, imao sam i još jedan dolazni poziv za vrijeme trenutnog, kao i poruke koje su uredno stizale...Hoću reći da je opterećenje bilo pozamašno i sve je radilo bez problema...

Moj zaključak nakon testiranja i tomata i bonbona za sada bi bio da postoje obziljni problemi kod bonbona... Bonbon što se tiče interneta i aplikacija koje koriste internet je praktički neupotrebljiv. Push radi/ne radi...kasni, šteka. Gmail sms ne dolazi. Istovremeni internet i razgovor (što je poanta 3G signala) šteka i pravi probleme.

Ukoliko se neki slični problemi pojave kod tomata to bi moglo upućivati na moj mobitel kao uzrok problema, budem izvjestio još nakon duljeg korištenja!
    Zadnji uredio mlesic : 16-05-2012 u 15:44

2. 'Hvala' kaže:

Slične teme

1. preusmjerenje sa bonbon broja na bonbon broj pitanje
    By velidar-hrkac in forum Bonbon
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 29-10-2011, 19:52
  2. [Bonbon info] - Android aplikacija za bonbon korisnike
    By Goranbm in forum Android aplikacije
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 03-08-2011, 08:12
  3. Testiranje 4g mreža