Ja sam zvao sa skypa na mobitelu na skype na kompjuteru (jedan u RH a drugi u Bosni) - uglavnom radi ok - malo onako osjetim kao kad je na razglasu, što zapravo i jeste...sugovornik mi je pričao ono iz sobe, mikrofon je u web kamerici (2 mikrofona mislim ima u kameri)...Ali sasvim ok ga čujem, bez poteškoća, tečno. A on mene čuje perfektno, zapravo ječi cijela soba kad pričam... Skype funkcionira tako da je to programčić koji možeš ostaviti da radi u pozadini ili upaliti po potrebi. Ja ga palim po potrebi jer ne koristim ga često...jednostavno da ne troši bateriju, internet promet a ni RAM kojega imam malo...zato onda upalim, on se odmah logira i ja zovem...Eventualno ako ti mobitel ima integraciju (a obično imaju) možeš birati kako da pozivaš kontakt - daje opciju pozovi preko skype! Ali u biti to na mobitelu mi je zapravo praktičnije nego kompjuter...mob imaš uvijek u džepu...
E sad, na bonbonu mi je isto radilo ok, ali koliko se sjećam znalo je pomalo štucati, tj. nije posve tečno nego možda se koje slovo zna izgubiti...ali to zna biti i do skypa, kad je preopterećeno...

Odgovori uz citat

Bookmarks