odgovor od "strucnjaka"
uz ovakovu kolicinu podataka ni Bill Gates ti ne bi mogao pomoci... nezna jel si probao s FMA (fma.sourceforge.net)... u zadnje vrijeme cujem vise problema s BT i Windowsima, uh ne u dobro
Pitanje za strucnjake
Kad pokusam prebaciti sa BT na K700i mp3 pjesmu putem desnog klika i send from BT dobijem error coping file,a kad probam sa copy/paste u sounds dobijem Invalid FTP request,u cemu je stvar
Pozdrav svima
odgovor od "strucnjaka"
uz ovakovu kolicinu podataka ni Bill Gates ti ne bi mogao pomoci... nezna jel si probao s FMA (fma.sourceforge.net)... u zadnje vrijeme cujem vise problema s BT i Windowsima, uh ne u dobro
vee prijatelju
Skinuo sam FMA verziju 0.1.1.16 i nemogu ostvariti konekciju ni sa K700i ni sa T630
roki-s prijatelju,
a jel ima kakvih novijih drivera za BT? evo kazem par ljudi u zadnje vrijeme me pita zakaj mu BT ne radi... izgleda da jos to nije sve kak treba. jel si upario K700/T630 s BT i tvojim kompom?
Reci mi posto je sad kod mene WIN2000 a imam namjeru vratiti se starom dobrom WIN98SE jeli ovaj softwer predvidjen i za njega
jesam i to je OK ja mogu da pristupim sa BT mobu to jeste mogu iscitati slike,zvuk,video
itd
neznam koji software imas WIDCOMMovo? ili neki drugi... da sve bi trebalo raditi na WIN98, a sta ne probas s XPom?![]()
Imam uz ove i probleme kod opreme za dig.satelitsku sto nisam imao kod WIN98 a izvrsio sam upgrade samo radi softwera koji dodje u mob na CD-u jer on nije predvidjen za WIN98SE
Bookmarks