Zna li tko kako stoji situacija s doticnima, ono, jesu li procurili, mogu li se skinut negdje i tako to? Vipov mi lagano ide na zivce (a vjerujem da nisam jedini)...
I da, jel mozda netko probao stavit gore flash / flex od 620?
Thanks!![]()
Zna li tko kako stoji situacija s doticnima, ono, jesu li procurili, mogu li se skinut negdje i tako to? Vipov mi lagano ide na zivce (a vjerujem da nisam jedini)...
I da, jel mozda netko probao stavit gore flash / flex od 620?
Thanks!![]()
nothing right in my left brain, nothing left in my right brain
Izvorno postao lone_dawg943
za prvu ruku se pozabavi seem editingom, vjerujem da znaš da flashanjem gubiš garanciju...malo koristi mob, da mu se pokažu mane, da možeš reklamirat, a kasnije onda flash. ionako sve te Vodafone gluposti možeš uklonit preko seemova. unbranded bi ti možda samo donio malčice veću brzinu
Ma znam sve to, poceo sam kopat po seemovima, malo je zbunjeno ali pocinjem kuzit...Izvorno postao Inovator
![]()
Ono kaj me smeta kod ovog softa je upravo sporost (npr. kad procesira sliku nakon capturea treba mu oko 6-7 sekundi, kaj me izludjuje, posebno onda kad ne uspije dobro - ne znam, mozda je tako normalno ali sumnjam), neki bugovi (npr. ono s osvjetljenjem ekrana, makar nije presudno) i to kaj je plain RUZAN.Ali ok, nije bed...
![]()
Zatišje okolo. Ni talijani, ni Hofo, ni švabi... sve tiho. Reko' bi zatišje pred buru - bar se nadam da je tako![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
OK, thanks.Izvorno postao BlueDevil
![]()
a seem editingom ne gubiš garanciju? nešto sam malo bacio oko na ono gore što je neki čovjek objašnjavao pa al ne da mi se sad to pročitat..budem poslje... 8)
Bookmarks