Kako vam je stanje s baterijom na JBu 5.1.1?
Ja sam updateao odma cim je izasao, a s baterijom nisam zadovoljan otkako sam kupio 4S. Cini mi se da mi dosta krace traje nego sto je trajala na Iphonu4.
Na pocetku mi se po usage timeu cinilo da traje vise, ali sam onda skuzio da mi vjerojatno nesto trosi stalno bateriju jer su usage/standby bili vise manje slicni brojevi.
Sad nakon 5.1 updatea i 5.1.1 nije takav slucaj, usage/standby timeovi se razlikuju, ali ne mogu izgurat pola dana vise da ga okrenes naopako.
Radi se o 4S modelu, 5.1.1 soft, osvjetljenje je auto/50%, push za mejlove ugasen, lokacija/notifikacije za sve je skoro ugaseno, osim za whatsapp, viber i ostale messenger programe. Skype, trilian i slicno mi je pogaseno, dakle nije da mi to trosi bateriju stalno.
Znam da 3G trosi puno baterije, ali nije moguce da toliko trosi cak i kad ne surfam, kad ne igram igre.
Recimo prije bi sa i4 na poslu (sa 100% krenem iz kuce na posao) oko 18h imao negdje 30% baterije, a sad mi se desava na i4S da vec oko 12h imam 30ak% baterije, sta mi daje do znanja da mi se nesto "vrti" u pozadini a ne znam sta. Dal je to ona lokacija za weather, dal je lokacija za vremensku zonu, dal je Siri smecasta ili sta vec![]()
Napominjem da nisam plug n play user da ga upalim i koristim ko vecina ljudi, dakle dugo vec imam iphone i znam vecinu "caka" za cuvanje baterije, a kako sam i reka push/lokacija mi je ugasena na svemu osim na aplikacijama za koje mi bas treba..
Dal da probam radit restore i da dignem gore cist 5.1.1 (jer sam do sad samo radio update preko wifia ono)? Napravio bi to vec odavno i bez pitanja, ali mi je tlaka ici svakih 2 mjeseca u PBZ banku po novi token za mPBZ![]()

Odgovori uz citat
ali sad je vrijeme za ponovni JB, jel... 
Bookmarks