Ma na čistom 5.1.1 je baterija sasvim ok. Ono, od jutra do mraka mi bez problema izdrži, ali nakon JB-a čujem da se problematično brzo troši (a možda je isto ko s prijašnjim JB-ovim, samo sam zaboravio taj osjećaj..)
Ma na čistom 5.1.1 je baterija sasvim ok. Ono, od jutra do mraka mi bez problema izdrži, ali nakon JB-a čujem da se problematično brzo troši (a možda je isto ko s prijašnjim JB-ovim, samo sam zaboravio taj osjećaj..)
Imam ja, jucer sam napravio JB...za sada koliko mi se cini, baterija isto ili jako slicno traje ko sta mi je trajala na 5.0.1...drugim rijecima traje manje nego sto je bilo na 4.3.3 gdje sam bio najzadovoljniji...
ono sto sam primjetio je da nema vise trzaja sto mi se dogadjalo na 5.0.1 kad recimo saltam stranice po glavnom ekranu (ako kuzite na sta mislim)...ostaje za vidjeti dal ce me izbacivati iz safaria (ili drugog preglednika) kad otvara puno slika i slicno...sto se redovito dogadjalo na 5.0.1, a apsolutno nikad na 4.3.3
molim savjet/pomoc, napravio sam update iphone-a 4 sa 4.3.3. na 5.1.1. i odmah sam napravio JB, na mobitelu sve radi, ali ga nikako nemogu sinkronizirati sa itunsima niti napraviti backup! pokrene se sinkronizacija i stoji syncing ( step 2 of 4 ) backing up i tako satima, u cemu je problem????
a rješenje je:
1. Quit iTunes.
2. Start an elevated command prompt (Start Menu -> All Programs -> Accessories -> Right Click "Command Prompt" -> "Run as Administrator")
3. Once in the command prompt, type "netsh winsock reset" and hit ENTER.
4. Reboot your machine.
5. Restart iTunes.
Zadnji uredio kiflica : 28-05-2012 u 13:24
Otkako sam stavio 5.1.1. na iPhone 4S zafrkava me kalendar.
Naime, prije updatea cijeli mobitel mi je bio na engleskom i sada odjednom nakon sto sam ga updateao jedino mi je kalendar na hrvatskom, a sve ostalo na engleskom.
Probao sam rebootat mobitel, vratit na hrvatski i ponovo na engleski i opet isto..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Moguce ima veze sa mailom?
Koristim gmail i on mi je na hrvatskom, a na iPhoneu mi je kalendar linkan sa njim..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
ima ko skinut sbsettings na 5.0.1 i odlakle ste ga skinuli ?![]()
imao sam ja skinut, na 5.0.1...sinoc sam uspio navercer i na 5.1.1...uvijek skidas isto i skida se preko cydie
pa da, ali ja kad upisem u search u cydii mi ga nema![]()
SBSettings bi trebao naći u Cydiji - u BigBoss repozitoriju (koji dolazi automatski u Cydiji kad jailbrejkaš iOS) - i trebao bi ga izbacit u searchu.. Jedino ako ti nekim slučajem fali taj BigBoss repo :/
Btw, i ja sam sinoć jailbrejknuo svog ajfona i, iako sam bio skeptičan, baterija se ok drži, sve radi glatko..
Sad samo moram disciplinirano fillat telefon s tweakovima i suzdržavat se nepotrebnih p*zdraija![]()
ja ostajem na 5.0.1 imam onaj sam unlock i ne zelim prckat![]()
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
ne znam, ali stvarno ga nemam
da obrisem sve repose i ponovno ih dodam ?
ideas ?![]()
Zadnji uredio Cwet : 28-05-2012 u 20:21
Mi moze neko napisati link od big bosa repoa?![]()
mozda pomogne
http://jaxov.com/2010/07/how-to-add-...ository-cydia/
Pitanje.
Iphone 4S, 5.0.1., 1.0.14
Ako updejtam preko itunesa na 5.1.1.. da li ce mi promjeniti baseband?
I dal netko ima R SIM III da mu radi na 5.1.1.?
Hvala.
--
. [Lejzermaster]
Zadnji uredio Lejzermaster : 31-05-2012 u 13:44
--
. [Lejzermaster]
Meni ovaj iphoto fix ne radi, skinuo sam iphoto sa apptrackr medjutim ne mogu ga prebaciti, iTunes i dalje izbacuje da je aplikacija zahtjeva 5.1, isto se desava i preko iTools-a. U tel mi je 5.0.1
Pa to je to, u tebe je 5.0.1, a trazi 5.1.x.
Ima na cydia neki iphoto fix. Stavi 5.1.1, svejedno imas JB i raditi ce ti iPhoto
iPhone 5s 16 GB
Mozda me niste razumjeli, znaci u tel je 5.0.1 i ne smijem da podizem na noviji jer ce se lockati, a ovaj iphoto501 fix mi ne pomaze, ni itunes ni itools ne zele da instaliraju iphoto, izbacuju mi gresku da aplikacija zahtjeva 5.1 ili noviji. A kako pise u opisu ovog iphoto 501 fix-a, cini mi se da on bas i nema svrhu da omoguci instalaciju iphoto na 5.0.1 verziju, jer tamo pise da iphoto vec treba biti instaliran na tel prije iphoto fix-a, a to nije moguce, barem ne na 5.0.1.
Pozdrav svim.
Skoro sam dobio otkljucani iPhone.
Posto sam novi i slabo sta znam oko iOS-a da li mi neko moze reci kako cu saznati kojom metodom mi je otkljucan mob. Imam cyidiu i vec sam dosta cackao po njoj, ali me interesuje unlock!
Koliko znam nije fabricki bio otkljucan!
Unaprijed zahvalan!!!
Skini si verziju uz koju pise "iphoto fix" i onda probaj instalirati. Nakon instalacije instaliraj iphoto fix sa cydia
iPhone 5s 16 GB
Instalirao sam po ovome uputstvu:
http://www.tonac.info/tonac-info-nov...osti-iphone/72
S tim da sam morao odraditi sve korake, nije pomoglo samo prvih 5, i iPhoto sam prebacio sa iTools, preko iTunes i dalje izbacuje da aplikacija zahtjeva 5.1
Bookmarks