Napravi backup stvari koje možeš spremiti i formatiraj memoriju na ME45 jer ju komp vidi kao vanjski disk.Poslije napravi nove mape i vrati stvari natrag.
evo skinuo sam sl45explorer i mislim super,al onda probam stavit neke animacije u mob(prek onog programa koji se dobije na mini cd-u,drag&drop metodom)i pre dugo mi ih je kopirao na mob,i onda sam i to nasilno prekinuo i sad mi se mob smrzne kad ulazim u animacije i prek moba i prek tog programa(sa mini cd-a)!!!To mi se događa od onda kad sam 1. put pokrenuo sl45expl,pobriso sam ga sa kompa i sad mogu ulazit u sve druge foldere(SMS,voice memo itd)al mi se i dalje zamrzava kad pokusam uc u animacije!!!pokuso sam pobrisat cjeli folder al ni to neide!!!radi se o me45!!!jel neko zna rjesenje!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Napravi backup stvari koje možeš spremiti i formatiraj memoriju na ME45 jer ju komp vidi kao vanjski disk.Poslije napravi nove mape i vrati stvari natrag.
da izvučem ovu temu... zbog arhive... je li netko isprobao ovo da može potvrditi da radi?
coma? jel ti uspjelo sredit stvar na ovaj način?
Ja sam to radil u više navrata i uvijek je palilo.
Komp. prepoznaje telefon kao vanjski disk samo ako imaš windowse XP.
Slična stvar mi se događala s T68i. Kad god bi pokušao ući u My pictures telefon bi se zamrznuo i samo vađenje baterije bi ga odmrzlo da se može koristiti ali bez tog djela (my pictures). Master reset nije pomogao ali upgrade firmwarea u servisu je riješilo stvar.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
formatiranje je rijesilo problem, tako da to mozes stavit u arhivu,ali mi se to dogadja kad ulazim u favorite,ali to cu rijesit flashanjem!
I naravno treba ugasiti mob pa upaliti (Windows fora) pa nema poteškoča - naravno prvo napraviti stvar po Šljaki...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Bookmarks