Nadam se da ce za Uskrs (ili poslije) ponuditi nesto zanimljivije pa da brutalna i revolucija dobiju jos konkurencije. Mozda onda i vip i t-mobile malo srede cjenike.
Inace neznam cemu ova mreza sa ovim cijenama. Stvarno smjesno! Moze onda i na benzama novim prodavat gorivo po 18kn dok je dalje 12.
Ovi ce odmah propast.ne znam tko im je kreirao cijene i marketing,al taj nema pojma o mobilnim mrezama.koristi li tko ovu mrezu.najveci trn u oku mi je cijena sms poruke od 39 lipa
Da sam ja marketinjski strucnjak za ovu mrezu:napravila bi neku smjesnu ili originalnu reklamu,tj spot.otvorila fb stranicu na fejsu kao i ostali operateri,agresivno reklamirala u tisknvnim medijima,djelila sim besplatne kartice.Po mom ovo je namjerno uradjeno<tj cijene ove mreze,da ne bude konkurencija t-mobieu i bonbonu.nek se ugledaju na bonbon koji je najbolje organizirana mreza<odlicna korisnicka sluzba na fb,imaju najbolji i najinformativniji web.sto vi mislite o mojem komentaru?
Zadnji uredio Inovator : 04-04-2012 u 23:53
Mislim da su pod brojem jedan svima bitne cijene i da se po tome biraju operateri, onda ponuda moba, a tek onda i ako itko bira po službi za korisnike.
tako da je moje mišljenje da i bonbon kasni za konkurencijom (tele i tomato)
zar misliš da je bitnije koji će operater ponuditi nekoliko stotina minuta/sms-ova više ili nekoliko 10-aka lipa manje po usluzi u odnosu na popust pri kupnji uređaja?
da je istina to što pišeš onda bi Tomato i Tele2 imali duopol na domaćem telekom tržištu, a T-Mobile završio u repotarnici povijesti. uostalom, tko bi ugovarao T-Mobile tarifu Total XXL za 514 kn/mj kad posve istu količinu usluga dobiva i za 55 kn/mj u Brutalnoj tarifi Tomata?
ok, ovo je tema o MultiPlusu, a ne usporedba mobilnih operatera, ali ni MultiPlus neće uspjeti ako ne ponudi jeftine uređaje prepaid korisnicima, a ne samo jeftinije usluge. Dio korisnika bi sigurno otključalo te jeftine mobitele i koristilo ih sa sim karticama drugih operatera, ali mnogi neće. kad bi kupili novu nokiju/samsung za 99 kn (ili dualsim mobitel za 149 kn) s MultiPlus karticom ostali bi u toj mreži. Kad Agrokor naruči velike količine robe za svoje trgovine dobiva i velike rabate, tako bi mogao ostvariti i velike uštede pri nabavci mobitela.
Zadnji uredio ispravljach : 06-04-2012 u 17:15
kad bude za sve mreze 29 lp poziv i bez uspostave onda bi to bila prava tarifa
Nekom je bitan mob., nekom iznos mjesečnog računa, dve različite grupe ljudi, ali mislim da je ipak večini bitniji račun!
Nekom treba i dobar mob, al đabe iphone 4S za 1kn ako ti je tarifa nikakva i mjesečni račun ti je 500kn, a nemaš ni interneta ni jedne minute prema drugim mrežama, uspostava poziva je 5kn, a isto to imaš za 55kn i za 3, 4, 5 mjeseci kupiš isti takav iphone na razlici love.
Tu je T-mobile jak i zato ljudi nebježe glavom bez obzira, daju koliko toliko OK mob.(pogotovo do prije 6mjeseci cijene) sa solidnom tarifom, povežu te na 24mj.i svima super.
Treba odabrati neku sredinu sa koliko toliko solidnim mobovima i tarifama
ili dat dobre tarife i mobove na otplatu (ko tele2 što je počeo, npr.50kn mjesečno uz račun)
ili ćeš samo dobru tarifu a mob. za 100kn koji ćeš koristiti idućih 5 god.
mobileplus nema ništa od ničeg i smatram da nema šanse s ovim što nudi.
E da mi je znati imaju li barem tisucu korisnika?!Ipak ne bih rekla!
imaju, svoje zaposlenike
Ma propadaju do jeseni najkasnije....Pa ko je lud da bude na multi+
Dobro, nije sve tako crno. Pozivi u mreži 29 lipa, a ostalo 43 lp + uspostava. To je za nezahtjevnoga korisnika idealna tarifa.
koliko vidim više se ne reklamiraju niti ništa....![]()
Izgleda da je otislo u zaborav...
Tko rano rani, zajebo je pjetla
jedino što sada imaju je akcija 2multiplus sim kartice za 10kn.,akcija samo u konzumu!
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Malo su osvjezili ponudu, npr.mjesecni Internet paket 150 MB-20 KN. Tu je i FB zero...
Ne vidim u uvjetima ovog paketa može li više internet paketa biti aktivirano unutar istog mjeseca...
Možda loše vidim...
A vjerojatno može...
Zadnji uredio Vivaldi : 19-06-2012 u 01:08
Ako i je 150Mb=20kn to je opet losije od bonbon, Simpa, Tele2 ponude:
200Mb= 20kn Simpa
250Mb= 25kn Tele2
300Mb=30kn bonbon
Bookmarks