Iskreno,totalno sranje.nije tu nista ni jeftino,a kamoli povoljno
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Mislim da im je ok to trajanje bona od 30kn 20 dana jer u ostalim mrežama ako niste obraćali pozornost bonovi od 20 kn traju kraće
Simpa 25 je 10 dana Vip 30 je 8 dana jedino bonbon ima kunu po danu osim za 160 koji je 360 dana....
Meni se ova opcija nuopće ne sviđa- tomato ima brutalnu tarifu koja definitivno brutalno ubija ostale, a bonbon sretnici imaju za 40 kn bona bz uspostave svaki mjesec 1000 min prema svojoj mreži.... pa ko voli nek izvoli
Krivo računaš!
U Simpi za 50 kuna dobiješ 90 dana valjanosti računa, a u Tomatu i Vipu 75 dana.
To znači da te mjesečno Simpa dođe oko 17 kn, Vip i Tomato 20 kn, a Multiplusmobile 45 kn (1.5 kn po danu) ili 40 kn ako na račun uplatiš 60 kn koji ga produžuju 45 dana.
Najjadnija mreža do sada, a nema ni ''svoj'' pred broj, katastrofa!
Kako to misliš? Predbroj je 0979.
Misli na predbroj kao 098,099,091... Ovo je isto kao i bonbon, samo prva znamenka broja promjenjena
iPhone 5s 16 GB
Pa i Vip i Tele2 se razlikuju u samo jednoj znamenci.Drukčije je jedino što je kod njih razlika na trećoj, a kod bonbona i Multiplus mobila na četvrtoj.
Ništa čekamo da objave da su dogurali do 1000 korisnika. A o uspješnosti mi dovoljno govori i da je na ovako specijaliziranom forumu zanimanje za temu jednostavno nikakvo.
Mislim da su numeracija 096, 093 i 094 vec rezervirane jer mozda danas-sutra i Tele2 uvede novi predbroj. Bilo bi glupo da Tele2 ima samo 095, VIP ima 091, 092,... a t-mobile 098, 099,097,...
Ja mislim da se neće dodjeljivati daljnje numeracije sve dok se ne istroši 097X.
e ako vam je to najveci problem ili s druge strane, pokazatelj kvalitete mreze onda mislim...cemu ovaj forum.
ono,najbitnije je da mreza ima drugacije brojeve... pa eto ti todoricu,mogao bi imati pozivni npr. 071 (zasto bi moralo 09*) ili jos bolje ne treba ni nula...tuci odma sa 7****
Nije pokazatelj kvalitete, ali je bezveze jer je teže prepoznati da se radi o mreži koja nije bobon. A, pošto je u MultiPlusu trenutno naglasak na jefinim pozivima unutar mreže...
A i da nije na tome naglasak, prepoznatljiviji predbroj pridonosi isticanju/prepoznavanju brenda u usporedbi s ostalima.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Tu je najviše pogriješio bonbon što nisu dovoljno naglašavali da njihov predbroj nije 097 nego 0977.
Štoviše, mislim da bi u budućnosti moglo biti dodatnih komplikacija, jer je lako moguće da HAKOM neće htjeti dodijeliti nove predbroje sve dok se ne iscrpi 097X numeracija. Npr., zamislite da tele2 zatraži novi predbroj, a HAKOM im dodijeli 0975. Kakav bi tek onda cirkus nastao!
Mogli su uzet prebroj 090 !!
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Ovo je zesca sprdacina!
Po meni su u danasnje vrijeme SVE tarife blesave koje nemaju gratis minute/iste cijene prema svima, nebitno sta ali na SVE mreze.
Nezna vise apsolutno niko ko je na kojoj mrezi bio predbroj 91, 92, 97, 977, ...
I oni sad dodu kao nova mreza, sa koristenim predbrojem i samo bi medusobno pricali.
Zato i imaju toliku potraznju brojeva!
iskreno nemam razloga preći na njihovu mrežu, jednostavno nisu ništa ponudili što bih ljude zanimalo ili bilo povoljno, uglavnom ako nekaj ne promjene nebu bilo od toga ništa.
Bude jedino za djelatnike svi ce medusobno imat dabe i gazda nemora placat sluzbene telefone!![]()
Poceli su dijeliti besplatno kartice!
Svima koji vec imaju multiplus karticu doci ce kupon za besplatnu sim karticu!![]()
užas.
Desire / Oxygen /
Cijene u ovoj mrezi su uzas zivi.mislim na cijenu sms poruke i interneta.nemaju nista povoljno.zar misle s ovakim cijenama privuc korisnike.za prijenos broja nista ne nude.uzas.kladim se da jos nemaju 1000korisnika.koristi li tko od forumasa ovu mrezu?
E,da.imam multiplus karticu i nisam dobila kupon za besplatnu sim karticu.imam osjecaj da je necu ni dobiti.he he
Dobit ćeš ju ne brini, tek su krenuli s tim. Akcija traje do 30.4. ili "prodaje zaliha". S time da kartica mora biti na tebe, samo glavna kartica dobiva kupon za sim. One dodatne ne dobivaju.
Bookmarks