pa čini se da je tako... a o kvaliteti mreže HT radje ne bi trošio riječi... u Zg mom ocu koji koristi Simpu stalno štuca prekida i tišine okom razgovora...koma Tomato/Vip su deleko superiornija mreža po kvaliteti barem iz mog iskustva i moje familije...
kod mene obrnuta situacija..
ne paše mi što tjedno daju 500min, jer mi je to u tjednu nekad bude malo,a nekad propada... jer ja minute ne skladištim na nikakav tomato na tuđi račun pa mi to ne igra ulogu...
druga stvar kod simpe tih 500mb ista stvar kao sa minutama nekad trošim više nekad manje i to mi nikakako nije fleksibilno i zgodno... da nekad fali a nekad ostaje i propada...
treća stvar obaračunska jedinica kod simpe je 100kb a kod tomata 10kb, u praksi sa puno karatkih spajanja ista količina megabajta mi trajaje duplo duže po obrač. jed. 10kb... btw to je glavna stvar zbog čega sam pobjegao s Vipa na tomato..
a četvrta stvar Što je sa Simpa Prejakom? Mislim da bi adekvatnije bilo uspoređivati Tomato brutalnu +500 i prejaku koje obje koštaju isto 49kn(tomato) i 50kn(simpa) i obje su mjesečne tarife.... a simpa sad nudi daleko daleko manje i minuta a o megabajtima da ne pričamo i po kojoj obrač jedinici..
peta stvar pogledaj reakciju ljudi na facebooku pod komentarima na simpinoj stranici za porciju novu... ljudi su razočarani, jer su im digli sa 60kn na mjesečnoj razini na 70kn!
a s druge strane pogledaj oduševljenje ljudi na tomatovoj stranici za novu brutalnu koju su povečali mb/min i sms +500, a cijena ostala ista...
Zadnji uredio bezicni : 22-05-2015 u 14:50
Bookmarks