Evo samo kratki update mog prijašnjeg posta:
Reaktivirala mi se brutalna, vratio se na Tomato, svi moji problemi su nestali. Definitivno ne bih rekao da su ti problemi s Bonbonom bili slučajnost ili do mobitela. Tko će ga znati, sad je to nebitno.

= Citat = Izvorno postao Lejzermaster Pregledaj post
Na bonbonu sam 11 mjeseci i odkad sam zvao da mi ukljuce push na mom broju nemam problema. Probaj ih nazvati, pa se mozda sredi..
Nisam imao probleme s pushem, sve je normalno radilo.

= Citat = Izvorno postao zvone_ Pregledaj post
Eto i mene s bonbona na Tomato, tam di se nalazim (kod mene doma) imam 4 crtice (ajfon5) od 5, na bonbonu sam imal ful signal (al to je bilo na S4)..
Tak da s ste strane, bonbon ima jači signal..hmm.. Ili ipak nema neke razlike 4 spram 5..
I kod mene je s Tomatom otišla jačina signala za jednu crticu dok sam na poslu ili doma (3G). Ne mogu reći osjetili li se to na bateriji jer sam svašta promjenio na mobu, ali bitno da ne vidim razliku u kvaliteti. 2G mi je kao što sam prije spomenuo bitniji (i zbog potrošnje baterije) jer dosta pedaliram po vukojebinama, a nije lijepo kada ti mreža šteka u pm kada si 10-20km udaljen od civilizacije i još toliko od kuće. Jbga, počeo sam cijeniti neke sitnice koje sam nekada smatrao nebitnima