U Vipnetu vjerojatno čekaju rezultate Nonstopa i onda će odlučiti što će ponuditi u Tomatu.
U Vipnetu vjerojatno čekaju rezultate Nonstopa i onda će odlučiti što će ponuditi u Tomatu.
Iako nije tema VIP, samo kratko da se nadovežem na citat.
Ono ljudi što ja znam da su još na bonovima na VIPu, srdačno su moju preporuku za NonStop+ tarifu, jer što su prije plaćali 100, 150 nekad i više kuna, U NonStop+ tarifi plaćaju do 100kn.
Naravno, sada kada Brutalne nema, NonStop konkurira TOP tarifi u Tomatu, i mislim da će glavni čimbenik dobro proboju NonStopa što ipak nudi besplatno unutar VIPa i za 20kn manju naknadu.
500MB će nekom biti malo, to stoji...
Ali mislim da bez obzira na sve, Tomato mora izbaciti neku tarifu ala Brutalna, ali ne vjerujem da će biti bolje od Brutalne...
Kako većina korisnika Brutalne tarife (a i ostalih korisnika) nikada ne iskoristi više od 500 od ponuđenih 1000 SMSova, 500min je također većini podosta, jedino 500MB bi moglo praviti problem nekima u doba smartphonova.
Obzirom na Prejaku opciju kod Simpe koja ima uspostavu poziva, meni se kao nova tarifa nameće neka koja neće imati uspostavu poziva.
Recimo:
89kn
500 min
neograničen SMS (zato što ih ništa ne košta)
500 MB
s mogućim dokupom data paketa, recimo: 500MB = 29kn
Kao što se vidi, to bi bilo neka kombinacija TOP tarife i Brutalne tarife, ali bez NzUP.
EDIT: Ovdje namjerno ne želim pričati o konkurencije previše, čisto što VIPnet unutar svoja 2 bonaška branda može ponuditi...
Zadnji uredio Vivaldi : 10-10-2012 u 23:49
Od sutra opet dostupna Brutalna tarifa.
A jesu originalni.
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Bookmarks