= Citat = Izvorno postao smoto Pregledaj post
Ja sam se mislia koristiti bonbon i presudilo mi je kada sam saznao da dupli paketi traju do 30.9 a jedan od tih dvaju popusta če sigurno ukinuti nakon 30.9 pa će opet biti preskupi. Tomato daje trajnu brutalku koja je ala revolucija koju je teško potrošiti na razgovore a večina koristi wi-fi više za internet tako da mi je 1GB dosta.MENI JE BRUTALNA ZAKON.
Pa lako je sačuvati karticu do 30.09. Mislim da će ova ponuda se ili poboljšati ili ostati, jer ipak dolazi nam i nova mreža. Meni recimo brutalna nikako ne bi odgovarala. 99% Poziva mi je unutar bonbona, prije sam kupovao paket od 80min ostajalo mi je UVIJEK barem 55min, sada uzmem 40min i briga me. Sms sam puno štancao, nekih 250komada mjesečno, sada kupim 400 i opet sam miran... internet mi je sasvim ok 100mb premda sam kupio bon od 80 pa ću uzet paket od 600mb da vidim koliko mi treba. Mjesečno mi ode 50kn na mobitel s tim da ispucam skoro svih 1000min tako da ne mogu reči da malo pričam, ali svi su mi na bonbonu. obitelj, cura i najbliži prijatelji tako da bi mi brutalka predstavljala prevelik trošak i 1000min bi bilo knap kada bi ih praktički ispucao na bonbon...