Da, kao što kaže Wild-Boy svaki mobitel ima alarm, kalendar, podsjetnike...To znamo svi, kao i da kompjuter ima kalendar i mogućnost podsjetnika - ali taj kalendar se može obrisati, zatajiti, slučajno ugasiti mobitel, nestane baterije, mobitel ukradu...A sms poruka će stići i ako ukradu mobitel (jer sim dobiješ novi sa istim brojem). Poanta je da dobijemo fool-proof remainder a to bi bio Gmail! Nikakve registracije nisu znanstvena fanstastika nego jednostavno uneseš broj na koji želiš dobiti sms! A kalendar se daleko lakše uređuje na kompu nego na mobitelu...ja ni kontakte više ne uređujem na mobitelu nego sve preko gmaila i sve je sinkronizirano (fool-proof) Pretpostavka je da svatko ima Gmail - a tko nema, eto morat će odraditi tu strašnu registraciju ako želi sms-remainder... Ovo kako Wild-Boy stavi u kalendar podsjetnik - to isto zapravo i ja radim, samo preko kompa (a tamo onda ima više opcija, pa i sms, email podsjetnik)

Pošto su prigovori da tomato ne šalje sms upozorenja da se nadoplati, da će isteći tarifa...sada kad postoji rješenje da ipak stigne sms, sada je to nepotrebna gnjavaža!? Meni je to odlična stvar! Kome ne treba neka se ne gnjavi, i crvenim markerom napisati podsjetnik na čelo će odraditi posao...ili možda neka navije svoj unutarnji biološki sat da zvoni određeni dan u određeni sat - kao Kremer u Seinfildu...hehehe Samo treba paziti da se ne stisne snooze...hehehehe

Uglavnom, meni SMS na tomatu stiže, bude neki čudan lijevi broj ali piše u poruci info o podsjetniku! Na bonbonu mi nisu stizale poruke s Gmaila, tj. stizale su prije par mjeseci pa su prestale...neznam zašto...