Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 644

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    11.534
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.534, Nivo: 25
    Bodovi: 11.534, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam isto na (T-Mobile) pretplati, Extra Total S uz 50% popusta za mlade = 50 kn + 10 kn radijske frekvencije. Jedina stvar koja mi je dobra kod pretplate je to što se ne moraš brinuti oko nadoplate bonovima i imaš li dovoljno na računu. Sada čekam kraj mjeseca pa da vidim odgovor Tele2 jer ona promotivna Smart tarifa ističe 31.3. Ukoliko ne ponude nešto bolje (ako je moguće) ili nešto ekvivalentno ovoj tarifi, prelazim na Brutalnu tarifu. Samo me zanima pokrivenost signalom, dosad sam uvijek bio na T-Mobileu, pa ne znam kakvu pokrivenost ima Vip, tj. Tomato što se interneta tiče. Konkretno, istočni dio Zagreba me zanima.

Registered User Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2010
    Bodovi
    3.113
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.113, Nivo: 13
    Bodovi: 3.113, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao milinho Pregledaj post
    Ja sam isto na (T-Mobile) pretplati, Extra Total S uz 50% popusta za mlade = 50 kn + 10 kn radijske frekvencije. Jedina stvar koja mi je dobra kod pretplate je to što se ne moraš brinuti oko nadoplate bonovima i imaš li dovoljno na računu. Sada čekam kraj mjeseca pa da vidim odgovor Tele2 jer ona promotivna Smart tarifa ističe 31.3. Ukoliko ne ponude nešto bolje (ako je moguće) ili nešto ekvivalentno ovoj tarifi, prelazim na Brutalnu tarifu. Samo me zanima pokrivenost signalom, dosad sam uvijek bio na T-Mobileu, pa ne znam kakvu pokrivenost ima Vip, tj. Tomato što se interneta tiče. Konkretno, istočni dio Zagreba me zanima.
    ja sam primjetio bolju pokrivenost kod sebe doma recimo, tu m samo vip ima H, T2 je imo 3G, a T-mobile jedva kilavi edge... Ono sto mi se zna dogodit je oko buzina jaki pad brzie :S. Ne znam, pre kratko sam da mogu rec, mozda je do ovog custom roma... ubiti, ne sjecam se kad sam vidjel edge odkad sam na brutalki (relacija VG-ZG)

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Tomato ima MMS
    By igor999 in forum Tomato
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 27-05-2010, 23:27
  2. Odgovora: 0
    Posljednji post: 30-08-2008, 22:41
  3. Tomato -> Vip
    By pedala in forum Tomato
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 06-12-2007, 22:17