Istina, svakom nešta odgovara, samo sam dao prijedlog. I da, isprika, 10kn je tjedno, odnosno 40kn mjesečno. No svejedno je ipak lakše za budžet obnoviti od 50kn nego od 100kn, sad ovisi koliko kome treba za pozive i prema kome![]()
Istina, svakom nešta odgovara, samo sam dao prijedlog. I da, isprika, 10kn je tjedno, odnosno 40kn mjesečno. No svejedno je ipak lakše za budžet obnoviti od 50kn nego od 100kn, sad ovisi koliko kome treba za pozive i prema kome![]()
Ako ćemo točnije 10,16kn je tjedni paket što na bazi od 30 dana ispadne 43,55kn.
Iako sam od prvog dana na VIPme-u, 28.8.1999., izgleda da će kombinaciju Hoću VIP+ sa Tomato Plus tarifom (ubacim SVAKI misec 50kn, dobijem dodatno i 50 minuta na sekundnoj bazi - meni za ostale mreže, te 50 SMSova, ne može se više aktivirati) zamijeniti Brutalna tarifa, 70-80kn, max 90kn po mojoj slobodnoj procjeni, a VIP broj ću obnavljat jednom u 150 + 270 = 420 dana sa 100kn, čisto da održim broj. Ipak mi je prvi broj, malo sam sentimentalan prema njemu![]()
...i ja sam o tome razmišljao, o sentimentalnosti, ali čemu - radi koga...imam vip od početaka, 2000. godina, i nikad ništa dobio nisam, o sadašnjoj pretplati da i ne pričam...nema toga što me može zadržati u vipu, a broj mi ionako ostaje isti bio u bonbonu, tele2 ili nekom trećem... broj selim u bonbon, bivši t-mobileov je sad u tomatu s brutalnom tarifom i ja sam presretan...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Kako sam bio prvi iz društva šta je ima mobitel, do pojave Simpe za Božić 1999. godine, svi su mi prijatelji uzeli VIP, rodbina uža također (a svi na moj nagovor, blago rečeno), tako da ću zbog njih zadržati VIP, da oni ne troše više kad me ne zovu.
A srećom kod VIPa se može prebacit lova na drugi VIPme račun uz proviziju od 10kn, uz popust koji ću dati osobi kojoj prebacim.
Pa i tih 100kn za održavanje računa ne moram potrošit...
A moram priznati, da sam navikao imati dva ili više mobitela uza sebe...
Malo glupkasto, ali nekih se navika teško riješiti...
Barem sam Simpu eliminirao, treći mobitel nositi, kad se na tržištu nudi nešto kao Brutalna tarifa, stvarno više nema smisla, neka doma skuplja prašinu (ponekad upaljen, da zabilježi možda koji poziv) dok onih 13 lipa na Simpi u njemu ne crkne.
![]()
Bookmarks