Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 644

Threaded View

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2008
    Bodovi
    9.119
    Nivo
    22
    Bodovi: 9.119, Nivo: 22
    Bodovi: 9.119, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Zagy Pregledaj post
    Vidim da si puno žganaca ko mali jeo kad si tak pametan, šteta što nisu baš pomogli. Da si kad koristio iPhone znao bi da internet i nije baš jednostavno za porihtat, pogotovo ako mobitel nije kupljen u određenoj mreži da su postavke već gore, nego ih moraš skidati s unlockit.co.nz a tamo trenutno postoje samo Tmobile, Vip i Tele2, zato sam i pitao kako funkcioniraju stvari u praksi i kakva su iskustva.

Ne postoje glupa pitanja, samo glupi odgovori. A ovo gore je još jedan dokaz te teze
    opet hrpa gluposti... ja imam iphone već jako jako dugo i znam kako stvari funkcioniraju.
    idemo ispočetka. to što je iphone kupljen u nekoj određenoj mreži nema veze s vezom.
    najveću ulogu u ovoj priči igra tzv "Carrier Settings"
    Dakle ovisno o ubačenoj SIM-ici, aktivira se određeni Carrier Settings koji je odredio operater.
    A kad ubaciš VIP-ovu ili Tomatovu karticu, onda bi znao da APN možeš nariktavati direktno iz menija, Postavke, Općenito, Mreža, Mobilna podatkovna mreža i tamo se APN može jednostavno složiti. (na vip/tomatu je tako, a na bonbonu nije zato jer je t-mobile odlučio zabraniti korisnicima da namještaju apn sami)
    Dakle, kao što sam rekao, na tomatu nije potrebno ništa posebno namještati, jer sve radi plug'n'play s vipovim postavkama. (apn mi je data.vip.hr i sve radi ko urica)

2. 'Hvala' kaže:

Slične teme

1. Tomato ima MMS
    By igor999 in forum Tomato
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 27-05-2010, 23:27
  2. Odgovora: 0
    Posljednji post: 30-08-2008, 22:41
  3. Tomato -> Vip
    By pedala in forum Tomato
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 06-12-2007, 22:17