Malo pretjeruješ jer se stanje računa lako provjerava i na najslabijim mobitelima.
I zašto je Tele2 bio loš?
On još uvijek ima najpristupačniju tarifu na tržištu (Smart 30).
Malo pretjeruješ jer se stanje računa lako provjerava i na najslabijim mobitelima.
I zašto je Tele2 bio loš?
On još uvijek ima najpristupačniju tarifu na tržištu (Smart 30).
Možda se nismo razumili al napisa sam da treba pazit svakih 30 dana na stanje na računu (55kn ) kako bi tarifa opstala, naravno da se lako provjerava i na najlošijim mobitelima.
Tele2 je bio u početku odličan, onda sam promjenio par tarifa (Knockout sa zero opcijom, smiley (jer mi je internet neophodan)..) al računi su bili od 180kn do 240kn mjesečno a sada razgovaram više i surfam više za 120kn (sad se nadam 100kn plafon).
Svako toliko mreža ne bi radila, nitko ne bi dobivao moje poruke (ili ih ja ne bi primao) i ne bi imao signal u šupi (sa Tomatom imam u skloništu doslovno).
Ovaj zadnji razlog mi je bio dovoljan da odem iz Tele2. Brat i otac čekaju 9.mj da im ugovorna obveza istekne i oni idu na drugu mrežu..
Nova Smart30 tarifa pari ok al ja razgovaram 400+ minuta (a u Smart tarifi masno plaćaš razgovor kad ti minute isteknu) i šaljem 250-300 poruka pa bi se cifra itekako povećala.
Zaključak : najzahtjevnijim korisnicima Tomato Brutalna tarifa je najisplativija, kako god okreneš!
Bookmarks