Iako se u postu spominju i druge mreže, BRUTALNA je tema mog posta, pa ako ne moraju, neka post ostane ovsje. Ako se mora preseliti, što se mora nije teško
Dakle:
Znam da to nitko ne može znati, ali kakve su vaše predikcije, hoće li se Brutalna opet produljiti?
Naime, na VIP SIMu sam prije 10 dana dobio ponudu da 3 mjeseca bez mjesečne naknade koristim NONSTOP+ tarifu.
Ponudu sam aktivirao, međutim kako broj još nije aktivan, ne mogu koristit pogodnosti te tarife.
Iako Nonstop+ ima manje minuta i pola data prometa u odnosu na Brutalnu (koja bi se produljila 26.03. ako bude 55kn naračun, a zasada ih nema), meni bi tih 100 min prema drugim mrežama bilo dosta (dosta ekipe na VIPU), pa čak i 512 MB, rijetko kad prijeđem 300 MB uz OJ 10kB.
SMS-ova zato ode i do 300-400...
VIP broj bih morao do početka 8. mjeseca obnoviti (da ga ne izgubi jer me vipovci -ekipa, rodbina,... zovu na njega), makar sa 15 kn pa dobiti novih 270 dana.
To bih i napravio da mi nisu ovo ponudili.
Ali sada me golica:
1) da ovih 80 dana (prošlo je 10 dana od aktivacije) koristim NONSTOP+ tj. da ubacim bon od 100 kn (dobijem još 25kn bonusa, sasvim dovoljno za 125/0,29~400-ak NzUP )
2) i da ne ubacim 50kn na Tomatu pa da mi namjerno istekne Brutalna da ne dajem skoro 3 puta po 55 kn.
Najgore što mi se može desiti je da početkom 6. mjeseca kad prođu 3 mjeseca bez naplaćivanja 69 kn za Nonstop+ tarifu, da u tom trenutku ne bude u ponudi Brutalna više.
Izgubio bih razliku u MB-ima, ali nemam smartphone (samo Symbian), što me sada ne bi puno pogodilo. A od 1000 min možda sam samo prvih par mjeseci znao trošiti 300-400 min, sada je to max 200-250 min, većinom prema VIPu.
Pošto za VIP bon od 100 kn dobijem gratis 25 kn bonus, a recimo napravim 100 uspostava, tj 69 kn + 100*29lp = 98kn ~ 100kn, to će mi u 4 mjeseca 4 bonusa dati 4*25kn= dodatnih 100Kn, tj. peti mjesec bi mi bio gratis.
4 bona od 100kn daje 4*(100+25)=500 kn za 5 mjeseci korištenja NONstop+ tarife.
Mjesečno prosječno 80 kn.
A sada trošim 55 kn+100*29 lp= 85kn na Brutalnoj.
Zanimljivo, jeftinija mi je Nonstop+ tarifa nego Brutalna u mom slučaju pošto mi je dosta 100 min prema drugim mrežama.
Ali ne znam hoće li mi biti dosta 512 MB kad jednom budem imao smartphone, za kojim ne patim, nisam jedan od pomodara u mobitelnom smislu...
I u Brutalnoj vrijedi
Obračunska jedinica za prijenos podataka iznosi 10 kB.
Dok je u Nonstop+
Obračunska jedinica za podatkovni promet je 100 kB
Zato ponavljam pitanje s početka posta:
Znam da to nitko ne može znati, ali kakve su vaše predikcije, hoće li se Brutalna opet produljiti poslije 31.03.?
P.S. Ne želim odgovore, malo trošiš pa uzmi si BONBON, SMART ili SIMPU PREJAKU OPCIJU (ona bi još mogla doći u razmatranje da i tu karticu obnovim bar na par mjeseci, makar je i tamo OJ za podatkovni promet 100 kB, a meni je većinom mail i surfanje, ne prakticiram youtube na mobitelu, ne triba mi)
IZ JEDNOSTAVNOG razloga: jer sam VRLO ZADOVOLJAN S TOMATOM, a time i VIPOM. Radije 80 kn na kvalitetnu mrežu nego 60 kn na upitnu mrežu...

Odgovori uz citat
Bookmarks