Prikazujem rezultate 1 do 25 od 644

Threaded View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2003
    Mobitel
    Lumia 520, N85
    Operater
    VIPme NS+/Tomato45lp
    Godina
    53
    Bodovi
    12.142
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.142, Nivo: 26
    Bodovi: 12.142, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao //Wild-Boy\\ Pregledaj post
    ...i ja sam o tome razmišljao, o sentimentalnosti, ali čemu - radi koga...imam vip od početaka, 2000. godina, i nikad ništa dobio nisam, o sadašnjoj pretplati da i ne pričam...nema toga što me može zadržati u vipu, a broj mi ionako ostaje isti bio u bonbonu, tele2 ili nekom trećem... broj selim u bonbon, bivši t-mobileov je sad u tomatu s brutalnom tarifom i ja sam presretan...
    Kako sam bio prvi iz društva šta je ima mobitel, do pojave Simpe za Božić 1999. godine, svi su mi prijatelji uzeli VIP, rodbina uža također (a svi na moj nagovor, blago rečeno), tako da ću zbog njih zadržati VIP, da oni ne troše više kad me ne zovu.
    A srećom kod VIPa se može prebacit lova na drugi VIPme račun uz proviziju od 10kn, uz popust koji ću dati osobi kojoj prebacim.
    Pa i tih 100kn za održavanje računa ne moram potrošit...

A moram priznati, da sam navikao imati dva ili više mobitela uza sebe...
    Malo glupkasto, ali nekih se navika teško riješiti...
    Barem sam Simpu eliminirao, treći mobitel nositi, kad se na tržištu nudi nešto kao Brutalna tarifa, stvarno više nema smisla, neka doma skuplja prašinu (ponekad upaljen, da zabilježi možda koji poziv) dok onih 13 lipa na Simpi u njemu ne crkne.

2. 'Hvala' kaže:

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove