Nije
Kod prijatelja na Galaxi 3 sam vidjela ono vrijeme i temperaturu.Recimo ako je kisa kao da mu je kisa po ekranu,snijeg onda mu je snijegKako da ja napravim to vrijeme koje je tacno i pokusavala sam neko da skinem ali neznam da ga stavim na displey
@besana,
Postoji gumb "Uredi Post", molio bih te da ga koristiš.
Isto tako, za zahvale nema potrebe otvarati nove postove, za to postoji gumb "Hvala".
Ukratko, ovaj forum nije chat niti forum.hr.![]()
Jučer sam kupio Xperia P i primjetio sam da se baterija užasno brzo troši ali i uz punjač brzo puni. Prvih 20% jako brzo a onda laganini??? To je normalno? Imao sam Galaxy S3 i prodao. Ne mogu reći da je telefon sad nekakav super idealan. Svidja mi se paket opreme koji sam dobio uključujući i kožnu fotrolu. Za kameru vidim da ima onaj bug pola crne slike slikanje 8 mpx s bolnicom. Izrada je solidna. Promjena je dobro došla no ne previše. Zanima me kako napraviti mapu na stranicama gdje su aplikacije kao i dobar i funkcionalan program za prikaz file-a. Uostalom koliko vama traje baterija, onako iskreno odgovorite, bez kakanja... Evo od jutros do sad baterija je na 38%. Malo slikanja, jedan mms, 2 poruke, jedan poziv od 4 minute, internet radio tunein cca 3 sata, instalacija azuriranja plus 5 instalacija programa s marketa, pisanje ove poruke. Ono što sam još primjetio je tipka ili ti senzor tipke back jače svijetli od ostale dvije, kod vas?
Pozdrav. Nov sam ovdje na forumu. Zainteresiran sam za ovaj mobitel , pa ako bi netko malo mogao opisati kakav je kao uređaj , te da li mu je dosta 16 gb memorije(dali se može kako to još nadograditi ?) i kakav je zvučnik kad se reproducira MP3 glazba. Hvala!
dobro došao na forum!
u prvom postu imaš link na gsmarenu sa svim specifikacijama
16 gb ima ugrađeno/13 dostupno korisniku,nema sd slot
u prethodnim postovima imaš dojmove vlasnika(Hoc-a) pa nije loše malo čitati
Mi6 Black
Jesam pročitaoDa li vam je dosta tih 13 gb meni to zvuci nekako malo , pogotovo što mobitel snima full HD ?
To sve ovisi o tebi, znači za čega ćeš ga koristiti: za igre ili ovo klasično (pozivi, sms, internet)
Ja ga koristim kao sporedni mob, ali na njemu imam 10-ak igrica (5 zahtjevnijih) i puno ostalih aplikacija, neš pjesama i još imam oko 9,5 Gb slobodno
Meni je osobno to dosta memorije, ali opet kažem ,to je sve do tebe i tvojih zahtjeva
Pogledaj malo Samsung galaxy s3 mini u tele2 ponudi
Zadnji uredio SGS II : 07-01-2013 u 20:07
Za normalno korištenje (aplikacije, igre) je i više nego dovoljno. Ja na svom imam dostupno oko 10 GB (nije Xperia) i popunjeno mi je ne više od 2 GB. E sad, što se tiče multimedije to ne znam, to ne trošim previše na mobu.
ja imam 4 GB valjda na SXU, nisam ni 2GB popunio s appovima i glazbom
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Hvala na odgovorima ! Još samo da pitam kakav je external speaker (vanjski zvucnik) za reproduciranje glazbe, dali je dosta glasan ?
da
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Po meni jako dobra cijena u njemačkim većim dućanima za ovaj još uvijek meni dobar model i hardver:
http://www.saturn.de/mcs/product/SON...html?langId=-3
Nadajmo se i kod Nas se malo opamete...ili još bolje otvore dućane tipa SATURN ili Media Markt.
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Kao naci normalnu tipkovnicu za poruke ne podnosim ovu sto dosje na njoj
Instaliraj bilo koju drugu tipkovnicu sa Playa?![]()
Nemogu jer kako da otvorim google nalog trazi mi na play
Pa da... Nego gdje bi tražio?
@besana probaj ovu
u postavkama izabereš portrait/T9
ne radi odgovori uz citat
Mi6 Black
Nastimala sam hvala a sada me zanima kako se registrovati na telefonu na play pod kojim acauntom jer mi je na mojoj mail adresi vec bilo na startom telefonu a pasvorda nemam
Napravila sam i nece da se konektuje na telefonu.Odem na acaunt na playu i nisr
dodaš account pod acounts and sync u settingsima i onda samo upali google play. nema šta ne raditi.
Jel mi može te reci kako da naštimam wi-fi da radi bez prekida kao i ranije problem je kad se konektujem na wi-fi radi malo i poslije zakoci nez.sta mu je[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 10:22 ---------- Previous post was at 10:15 ----------
Bookmarks