pozz
imam xperiu P kupljena u t-comu
pise na kutiji da je softver nadogradiv na 4.0 ja se spojim na program od sony i updatam al samo na 2.3.7
kako da napravim da bude 4.0?
hvala
idi na XDA forum i nađi Sony Xperia P teme, tamo imaš objašnjenje vjerovatno.
pozz
imam xperiu P kupljena u t-comu
pise na kutiji da je softver nadogradiv na 4.0 ja se spojim na program od sony i updatam al samo na 2.3.7
kako da napravim da bude 4.0?
hvala
provjeravaj tu i tamo, u tjeku je, ali ne dobiju svi istovremeno
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
kako da provjeravam pa necu ga svaki dan radit update![]()
Pročitaj upute od mobitela. Siguran sam da je tamo objašnjeno kako s mobitela provjeriti ima li update.
ja sam ga iso updatat preko programa od sony sto se dobije s mobitelom. i radio mi je update ja sam mislio da ce biti 4.0 a ono 2.3.7![]()
Bude ti došao i taj službeni ICS za T-mobile pa će ti s vremenom javiti update. Inaće, neznam u čemu je ta frka i nestrpljivost za ics ljudima osim ako baš na 2.3.x ne štima sve.
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
pa nećeš radit svaki dan update
kad upališ PC companion i spojiš mob odma ti piše na PCCu da li ima update ili ne.
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Kod mene je maloprije kupljen 4.04 jeli to ICS? Usput kako na njemu namjestiti da iskljucim vibriranje pri pisanju poruka i na sta se ide kada hocu da skidam aplikacije?Nemogu se snaci.Poslije nokie komplikovan.Batrija se ne treba puniti 12 sati jel tako?
provjeri ovo
http://cafe.mobil.hr/threads/69362-Android-FAQ-v1.15
postavke/o telefonu -tu vidiš verziju androida
u postavkama tipkovnice isključiš vibru kod touch-a
moraš imati svoj account s kojim se prijaviš na play store i onda skidaš
ili nađeš na netu koju kopiraš na sd karticu i onda npr es file explorerom nađeš istu i instaliraš
Mi6 Black
Moze li malo detaljnije.Kako naci postavke tipkovnice(na nsem je mobitel)i kako napraviti acaunt
postavke/jezik i ulaz/
tamo vidiš tipkovnicu koje je po defaltu(kvačicom je označeno)
klik na ikonu desno da uđeš u postavke
zvuk i vibriranje-odznači što treba
imaš email na gmailu?
ako ne napravi ga i njime se prijavi na play store
Mi6 Black
MASVA skontala sam hvala ti sto si mi objasnio.Imam mail na gmailu.Ok prijavicu se hvla puno
Pokusavam se logovati na Play store,trazi mi accaunt ja ukucam mail adresu pise da nije vazeca.A na mail udjem normalno
Zadnji uredio ravilov : 28-11-2012 u 20:45
Trebaš dodati Android uređaj na svoj google račun i dobit ćeš jednokratnu šifru. Onda se na mobitelu logiras sa svojim google mailom i tom jednokratnom šifrom.
A kko sde to radi
Trazi Mi neki pin code za play store-
Evo uspjela sam i skinua sam samo Evernote od aplikacija.Pokusala sam da skinem Foursquare ali nemoze je naci
Na Google računu uđeš pod Sigurnost, onda Autorizacija aplikacija i web-mjesta i tu dodaješ uređaj.
Uspjla sam ali opet probem.Skinula sam neke od aplikacija koje oni nude e sada kada zelim da ukucam ime aplikacije pored umjesto znaka za trazenje stoji x i moze se smo zatvoriti.Skinula sam skype,i instagram....ostale nisam ali imam neke koje zelim a nisu u njihovoj ponudi
Jos sam ga danas povezala sa laptopom i na folder Muzika stavila pjesme-Sada sam to nasla pod wokmenom .Koja je to nova stavka u muzici sto su govorili da ima ovaj telefon i kako da podesim taj Magic White(za sta sluzi tacno)
Ako si pocetnica u koristenju smartphonova onda bi bilo dobro da malo prolistas forum i nadjes neke odgovore na google-u, jer ce ovako broj pitanja vodit u beskonacnost, ima toga puno vise nego sta mislis :-)
Jel stigao ICS za T-mobile Xperie P?
Danas sam primjetila nesto cudno.Svako malo upali mi se svjetlo na mobitelu pa se ugasi,onda se opet upali pa ugasi.Mislim zasvjetli ekran.Onda se duze ne pali pa opet 2 puta zaredom:504: To juce nisam primjetila.I pise Bih Mobile.To je iace moja mreza
Pokusam da skinem i pise mi da iz sigurnosnih razloga je telefon postavljen da ne skida aplikacije koje nisu sa marketa .pRIJATELJ MI RCE DA IEM NA
Settings - security ( ili storage, zavisi ) - allow apps from unknown sources.Ali ja to ne vidjeh.Pomagajte
Zadnji uredio ravilov : 28-11-2012 u 20:46
postavke/sigurnost/nepoznati izvori->označiš
Mi6 Black
Rijeseno.Hvala vam puno
Od cega mi vibriraju tri zadnje tipke to je pocelo danas,Po ekranu ne vibrira na dodir samo na dnu
Zadnji uredio ravilov : 28-11-2012 u 20:46
Bookmarks