odavno sam zaključio da je njima cilj samo prodat nove telefone, a korisnička podrška i updateovi 0 bodova. Ako želiš ICS kupi telefon koji iz tvornice dođe s ICSom. to je njihova logika
odavno sam zaključio da je njima cilj samo prodat nove telefone, a korisnička podrška i updateovi 0 bodova. Ako želiš ICS kupi telefon koji iz tvornice dođe s ICSom. to je njihova logika
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Gledam na Xda Developers forumu i krenuo je Official Sony ICS ST25i 6.1.1.B.1.10 Generic world.
Spojio sam mobitel na SUS i prijavio mi je dostupnu nadogradnju.
Tako da...
Ukoliko nekome ipak nadogradnja nije dostupna, može flashati ST25i_6.0.B.3.184_Generic_World ftf gingerbread rom sa Flashtoolom da se izmjeni customization verzion u build.prop fileu, a onda pokrenuti službenu nadogradnju preko PC-a.
Čekam druge dojmove. Prvi su i meni bili ok, a kasnije sam malo ostao zatečen.
Every man is a genius until he opens his mouth.
A gle, nemam pojma. Nema nikakvih posebnih aplikacija koje bi "odale" neku određenu državu za koju je namjenjen. Ima Video Unlimited aplikaciju integrianu u sebi. (ima je i ovaj gingerbread koji sad imam - on je također generički) drugih aplikacija i izmjena nema u odnosu na rom koji je na tvojem mobitelu. Tako da je vjerojatnost da će baš taj rom biti dostupan za update na naše uređaje gotovo 100%, eventualno izmjene su sa tom aplikacijom - ili bez nje. Sve drugo velim je isto na Gb-u, pa nema dileme da će biti razlika na ICS-u.
bit će da je onda random, taj video unlimited ima i u user manualu iako mi nije na mobitelu. bit će da je onda za nebrandirane uređaje ali vjerovatno ameri i slično.
čekat ću ja predragi sony da mi pusti službenim putem, do tad ću im pisat pizd* po forumu i fejsu![]()
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Nema veze što dolazi out of the box, očito Sony ima generalni problem s incoming call delayom jer se ista stvar događa i s drugim aparatim na starijim verzijama androida. ICS sam stavio sinoć, međutim još nitko nije zvao mene pa ne znam da li je delay još tu
Normalno da je taj delay prisutan i na toj verziji, i još podosta drugih stvari koje ne valjaju (zato sam se ja vratio na gingerbread). Čekamo verziju 6.1.1.B.1.54 koja bi morala krenuti ubrzo...
Trebam pomoc...
Danas stavila ICS na Xperiu U i ne mogu se spojiti nikako na WIFI...
Jel ima netko isti problem?
Bookmarks