Ma cekaju PM. Bezobrazni su.
Koliko sam primjetio nako updatea ne gine repair/factory reset. Drugacije ne radi
Ma cekaju PM. Bezobrazni su.
Koliko sam primjetio nako updatea ne gine repair/factory reset. Drugacije ne radi
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Ma flashao sam preko flashtoola ftf file. Znači nije bio update nego clean install. I da, napravio sam na kraju i factory reset, (onaj pravi koji čak briše sve podatke sa interne memorije) jer sam sumnjao da je problem u nekom "smeću" od ranijeg roma. Međutim nije pomoglo.
Jednostavno taj ICS za Xperiu U nije ispeglan. Zapravo na rubu je upotrebljivosti. Taj problem sa baterijom je najgora stavka, sve ostalo se još dade preživjeti. Zaboravio sam napomenuti da USB OTG malo radi, malo ne...
No nisam izuzetak, već se o tome raspravlja u IS temama na xda developers forumu. Evo razvija se i Smartass governor za tu verziju androida poradi uštede baterije.
No, on je poprilično bugovit, pa nakon nekog vremena mob počne laggati.
Ma baš pravo kažeš - bezobrazni su!
Every man is a genius until he opens his mouth.
Bookmarks