= Citat = Izvorno postao DASP Pregledaj post
A dosta je to bolje od N8, 1.3ghz procesor, 512MB RAM-a, GPU najmanje dobar kao u ovim symbian belle mobitelima druge generacije, NFC...
Da imam viška para vjerojatno bi ga kupio ali vjerojatno ću čekat nekog nasljednika na WP.
Pa je bolji, ali ipak je N8 stara dvije godine... Htio sam reci, dojma sam da je N8 u svoje vrijeme bila veca inovacija nego je 808 sad. Jedine stvari na 808 koje mi fale na N8 su LED flash i 1080p snimanje... Ostalo je manje vise isto, ili je nepotrebno na 808. Ok, ekran je malo veci, ali je ista rezolucija, tako da to i nije neka razlika. Mozda NFC, iako ustvari nemam pojma gdje bih to koristio

= Citat = Izvorno postao sumnjivi Pregledaj post
808 kao nasljednik N8? meni je to malo sumnjivo, al možda je do mene..meni bi to više bio kao nasljednik 5800 ali sa naglaskom na kameru a ne na glazbu, a sve zbog te 3 tipke sa prednje strane..
Pa po izgledu je slicnija 5800, ali je po karakteristikama slicnija N8, a to je ipak bitnije

Jedna stvar koja mi nije bas jasna je zasto su na ovo stavili Symbian, a ne WP... buduci da tolko forsaju WP i najradije bi odmah ubili Symbian, nije mi jasno zasto ovakav flagship naprave na njemu. Ne kazem da je to lose, meni je Belle na N8 cist ok, al mi je cudno