Je sad će mi s ejoš netko i smijati ali meni nije jasno što je flex???
molim vas da mi objasni netko(i naravno..da me shvati lol!)
Evo sada sam nekako(nakon velikih muka oko pokretanja MFF.exe.),uspio promijeniti flash na motoroli V525 i stavio sam TRIPLETS_G_OB.09.4AR i ubacijo hr jezik.Sada je sve o.k.Jedino kamera mi nema baš neku oštrinu slike.Što dobivam sa drugim flex-om????Dali da ubacim možda drugi flex?Koji?
Pozdrav i Sretan Božić...
Je sad će mi s ejoš netko i smijati ali meni nije jasno što je flex???
molim vas da mi objasni netko(i naravno..da me shvati lol!)
9Ja ću ti kao laik malo reći o tome,jer i ja malo znam.To su moji prvi koraci u tome....Izvorno postao FaberOSK
Dakle mobitel ima razne softwere.A promjenom flex-a se mijenjaju razne postavke softwera(npr.funkcije,izbornike...)
Evo sada sam nekako(nakon velikih muka oko pokretanja MFF.exe.),uspio promijeniti flash na motoroli V525 i stavio sam TRIPLETS_G_OB.09.4AR i ubacijo hr jezik,a u međuvremenu sam ubacio flex:GI9V600000AAOE9....
Sve je uspjelo,ali ostao je jedan problem.Izbrisao sam sve igrice,a što je najgore onaj MFF.exe opet mi javlja grešku:Initialization failed!No security key detected! Što da radim,molim savjet....
pozdrav
pokusaj ovako zamisliti:Izvorno postao FaberOSK
Flash ti je u biti kao WinXP na PC, operativni sistem....a flex ti je kao "dodatni" program koji ti omogucava raznorazne mogucnosti na tom PC-u (skinovi, podrska za video, color sheme, chat...)
Nadam se da sam bio razumljiv...i da sam ja to dobro shvatio :-))))))
Uuuu jes sad sam skontao! hvala ljepa!
a što vam znači ovo pod telefon što večina imaju slične stvari..kao što lega iz Osijeka ima "V300@V620" jel to imaš v300 sa drugim softwerom ili što?ili dva moba ili ili ili?![]()
amaaaaa totalna komedija sa mnomtek se učim ali Bože moj 8)
paaaaa, bilo bi bolje 2 moba :-))))))))))Izvorno postao FaberOSK
imam V300 sa flexom od V620
(sad kad znas sto je flex, jel'te)![]()
Kako ti radi sa flexom od 620? Bez problema?Izvorno postao tomios
Nisam još probao taj flex i ako možeš reći
precizno,koji je to?![]()
i što je tu čudno
Izvorno postao izvonic
radi ok
SE5109AXXXX056
E hvala zemo...lijepi pozdrav iz metropole.Izvorno postao tomios
![]()
i što je tu čudno
Ahahah!jes da! brzio sam skapiro sve to!Izvorno postao tomios
gubili se garancija ako to radiš?
a moj flax je se7481a..... neda mi se dalje! aa..i to sam našao!
i što si dobio sa flexom od V620???![]()
gubi, itekakoIzvorno postao FaberOSK
sto sam dobio? bome, vise niti ja ne znam, koja je u biti razlika izmedju 620 i 600...pise tamo nedje na forumu..
evo: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=6602
u biti, sve radi malo brze.
Zadnji uredio tomios : 26-12-2004 u 01:06
Eis! ja tek prvi put sad na netu gledam kak taj mob izgleda i proučavam što ima sve.....Izvorno postao tomios
Tja! koji retardinjosi!sad izgubim garanciju ako budem to radio...maaa!
ja sam to ucinio nakon 3mj otkako sam kupio mob..a bome, mislim da neki nisu cekali ni 3 danaIzvorno postao FaberOSK
![]()
e..ama sve je to divno krasno..ali fakat bi neki tutorial za debile trebao postojat..pa lega ja ne kužim uopće kako to napraviti.....
ne al najbolja mi je izjava "Jedino što sam primijetio je da đdere bateriju puno brže nego onaj prošli." Bome nasmijao sam se do jaja!" inače bavim se motorima i skuterima i slična dumina je kad nabriješ nešto da troši benge(više nego serijski ali i bolje ide heheh)...ali ovo...nabriješ mob a ono ždere baterije..hahaha lol!
U pravilu, onaj "G" flex guta bateriju. To je neki US flex, enablan je po defaultu engineering menu i te stvari, ali zato cuga ko protočni bojler.
U pravilu je najbolji flash 4FR, a flex 10F9. Java postoje dvije verzije - ona widely-available, i ova neka navodno novija (ja je ganjam, vidi signature) iako mi se zasad ne čini da je nešto brža ili jača. Jedina razlika je da mi se jedna igra ne ruši s tom Javom.
Tutoriala ima i na forumu i na siteovima, mislim da su fakat jednostavni. Vidi one sticky-threadove na vrhu. Ali jedna mala stvar: ako ne znaš ZAŠTO bi to radio, ako ne znaš šta s time dobivaš (flexanjem i flashanjem na v600/v620) onda nemoj to ni raditi. Ima vremena. Upoznaj se s mobom, pa kad vidiš da ti nešto fali, smeta itd onda probaj flash/flex nabit gore (novi) itd.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks