Da, o tome sam ja govorio. Nešto ozbiljno ne štima sa 3G - do te mjere da pokaže nula crtica, sugovornik se ne čuje (znači izgubilo signal na trenutke...). Evo sada sam intenzivnije koristio i tomato i bonbon te razlika je drastična. Bonbon standardno zafrkava, smrzava vezu kod tetheringa (znači samo internet) a da ne spominjem probleme koji su očiti kada pričam isotvremeno. Ajd za vrijeme čitanja novina ili tako nekih gluposti se to možda ne osjeti jel ne skida stalno, nego je po potrebi promet...ali čim postoji konstantna potreba za stalnom konekcijom - poteškoće se očituju!
Tomato zato radi bezprijekorno. Šah igram ko pravi - potezi ne kasne!Veza ne puca, nema reconect i sl bakrača!
I još zazimljiva stvar kod bonbona - za funkcioniranje marketa proxy i port treba biti prazno! Znači ne unositi proxy adresu...malo mi je to čudno ali eto...
Meni je tomato u smartfonu gdje koristim internet, sms, razgovore za ostale mreže, mail, tethering i sve ostale bakrače koje mogu smartfoni. A bonbon je u 2G mobitelu od 95kn (samsung e1080 mislim) i s njime me zovu bonboni (i ja njih)...eto. Jedino je za to dobar! Šteta!

Veza ne puca, nema reconect i sl bakrača!
Odgovori uz citat
Bookmarks