Da! Pricali smo vec o tome i zaključak je da se tko-me-zvao dešava i na 2G i na 3G. S uključenim data i s isključenim..tj. i kad treba i kad netreba. U zadnje vrijeme je rjeđe, kokad je bolje.. I molio bih bonbon a i bilo koga drugoga da prestanu govoriti kako se nemože za vrijeme EDGE ostvariti razgovor-može ali naizmjence. Tako onda u pauzi prijenosa podataka stigne tko-me-zvao ili prođe dolazni poziv.. Ali problem je u tome što tko-zvao stigne i sa EDGE-OFF tj. manual. Na 3G signalu bi trebalo bez problema moći internet i poziv-a opet šteka i stiže tko-me-zvao. Zato mi se diže kosa od rečenice kako je to normalno na EDGE... Da, shvatili smo to odavno i zato smo kupili 3G telefone! Usput, poruka tko-me-zvao je odlična stvar! Bar znaš da te netko pokušavao nazvati a nije uspio zbog EDGE, 3G ili bonbon/t-mobile poteškoća..ili zato jer to tako mora na EDGE..
P.S. Vjerujem da je moguće određenoj skupini brojeva pridružiti drugačije karakteristike..npr. 1000 bespla minuta, nekima pak onemogućiti odlazne pozive kad istekne bon, a nekima dati sekundarni kanal, tj. manji prioritet.. Npr. tele2 roaming zagušeno dok t-mobile poziv prođe. Tomato ni dabi a vip fiksni na bonove radi..
Nebitno, lupamo praznu slamu. Ono što je bitno je to da osjetimo nekakve poteškoće i evo pokušavamo isključiti neke stvari kod nas kao korisnika.. A sasvim se već jasno nazire da je problem u bonbonu (t-mobile)..ima tih gluposti oko interneta, pusha..

Odgovori uz citat
Bookmarks