A koristim već neko vrijeme tethering (wifi i usb) i nisam imao problema, zapravo mi je bilo zgodno...bt slušalica je ionako stalno spojena i na nju se javljam a mob bude uštekan u komp gdje mi daje internet kompu a i puni se pomalo (za razliku od wifi tetheringa koji cucla bateriju)...i nisam imao problema s time - nego u zadnje vrijeme mi se desilo u par navrata. Da je do mobitela bilo bi vjerujem stalno prisutno... A čak i nakon što sam ugasio tethering, prekinuo poziv, ugasio DATA i ponovno nazvao sugovornika - problem se nastavio... A nema mi nekako smisla testirati simpu/t-mobile kad je ista mreža...da mi je s vipom probat...
Definitivno čudno i neobično, poziv je ostvaren i odbrojava a ni ja ni sugovornik se ne čujemo po par sekundi u navratima (čestim navratima)... Moja je pretpostavka da nešto 3G šteka - jer i kada igram šah na chesscube.com mi na brzinu izbaci pa ponovno spoji (a ne razgovaram)... Stavio bih ovaj problem u isti koš kao i push - nisam IT stručnjak ali to mi se čini kao povezano...
Ponavljam, da je do mobitela - pretpostavljam da bi bilo stalno i uvijek a ne nasumično...I mobitel mi je sasvim ok, ništa ne zamrzne i ne sruši se...nego mi se zamrzne internet veza i razgovorna veza...signal padne na 0 crtica...
Probajte vi sa jačim mobitelima tethering na komp (surfati, skidati nešto aktivno) i pričati s nekime (razglas, bt-slušalica, zvučnik)...
I još što sam primjetio kod tetheringa na bonbonu kada igram chesscube.com kasni mi potez od protivnika...on makne figuru a meni stoji kao da nije...i onda na brzinu se odspojim/spojim i vidim potez i da je zapravo meni vrijeme išlo (tj. povukao je već prije potez)...To je znači konstantno tako - pretpostavljam da je to do pusha faličnog (slične poteškoće su znale biti na skype,viber,msn...)

Bookmarks