Join Today
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 75

Threaded View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Razgovor i 3G internet istovremeno = poteškoće!?

Zanima me dešava li se još kome par sekundi tišine na bonbonu da ako za vrijeme downloada tj. korištenja 3G interneta koristi i razgovor na mobitelu?

Primjetio sam u par navrata da ako mi je x10 mini spojen kablom na komp i imam upaljen 3G i EasyTether (kojim "šeram" internet s kompjuterom) nemogu komotno razgovarati jer nastaju tišine od par sekundi u razgovoru. Jednostavno prestane prijenos razgovora, da bi onda ponovno nastavio se najnormalnije pa ponovo pauza... Čak sam jednom vidio da imam 0 crtica signala. Naravno, to se dešava kada stavim da se nešto skida na komp, ne kada je veza aktivna ali ne skidam ništa...
    I download mi je prekinut jer sam pričao na telefon!

Pokušao sam ugasiti bluetooth misleći da je do mobitela, opterećeno i sl. ali se isto dešava i na slušalicu mobitela i na razglas.

Može li netko istestirati na drugom mobitelu/mreži dal je moguće istovremeno na 3G skidati npr. fajl od 50-80 MB i neometano ostvariti razgovor?

Pretpostavljam da ljudi ne skidaju baš za vrijeme razgovora fajlove tako da ne radi probleme neki manji promet ili sako je samo upaljen DATA (3G)...

Ili je problem u mome mobitelu (x10 mini koji je slab i sl.) ili u bonbon mreži koja ima poteškoće s istovremenim korištenjem razgovora i 3G interneta.

* kada kažem korištenje 3G interneta onda smatram zbilja korištenje (skidanje fajla od 100 mb neometano) - a ne samo upaljen DATA bez prijenosa podataka.

Problem se javlja poprilično konstantno - čak pri normalnom surfanju i sl (ne skidam non stop fajlove od 100mb ali tada je bilo najizraženije)

Nisam mogao testirati drugu sim karticu u mobitel jer nije dekodiran, tek za 2 mj. će mi bonbon moći dekodirati...

P.S. Evo, dešava se i sa Barnacle wifi tether...dešava se i nakon što sam odspojio mobitel i ugasio 3G...Kao da nestane signala (0 crtica) i onda ponovno dođe...
    Nešto je to do bonbona kokad...poteškoće!
    Zadnji uredio mlesic : 23-02-2012 u 16:35

2. 'Hvala' kaže:

Slične teme

1. Poteškoće s wirelessom na G810
    By mobber in forum Samsung
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 18-05-2010, 17:14
  2. Poteškoće sa odabirom memorije
    By underground in forum Benq-Siemens (svi modeli)
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 25-09-2006, 19:19
  3. poteškoće na području dubrave
    By tutlek in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Posljednji post: 24-08-2006, 10:19
  4. Poteškoće (sa saldom) kod Tele2
    By //Wild-Boy\\ in forum Tele 2
    Posljednji post: 08-12-2005, 21:27
  5. Poteškoće s forumom...
    By dmi in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 09-09-2003, 11:10

Bookmarks

Pravila postanja