= Citat = Izvorno postao sreckom
Tek sam sada vidio koliko je to komplicirano. Posudio sam usb koji je od V525 i skinija sam program Motorola_MobilePhoneTools_1.23c_EN i nista se ne dogadja a zelija bi si skinit koju igricu, slikicu itd. Skinija sam si i PST_7.1.1 a ne podrzava moje WinME kao ni PST_6.7_GENERAL i MIDway_2.8 koji mi proradi ali valjda triba iskljuciti Java App Descriptor sta sam procitao na forumu a neznam ni di ni kako. Uglavnom nista neznam a volija bi nesto ucinit prije nego vratim usb. Pomozite.
Sretan Bozic svima.
Hvala

kao prvo ta verzija programa ti neće pomoći, mazni live update! meni je proradio MPT tek na verziji 3.01! moraš upalit JAVA APP LOADER, a to možeš u PSTu... tada možeš uploadat igrice preko Midwaya! skini si stariju verziju PSTa trebala bi proradit u ME, tada fino klikni New, pa kjava, pa read phone i tamo uključi Java app loader, nakon toga write phone i na kraju restart phone! tada imaš opciju u Javi Java app loader, to klikni, uštekaj kabel i preko Midwaya učitaj igru!
kad nabasiš to sve i proradi, onda se javi... vjerovatno ti Midway neće proradit otpočetka, jer treba portove poštelat...
živio