Ako si u mogućnosti stavi neku drugu karticu u uređaj pa vidi da nije samo "inkompatibilna" ta koju sad želiš imati unutra. Ako bude i sa drugom tako, onda vrlo vjerojatno da je greška u uređaju, tj mobitelu.
Pozdrav!
Nova sam ovdje pa se bas ne snalazim, ugl nadam se da sam otvorila temu na tocnom mjestu.
Dakle problem je sljedeci, imam Samsung Diva s7070, ubacim memorijsku od 2 gb i nije prikazano da je unutra, odem pod postavke memorije stisnem na memorijska i sad se prikaze : Mem, kartica ima nepoznat format. Formatiranje ce obrisati sve podatke, nastaviti ? stisnem da i piše formatiranje i sam odjednom izbaci : greška.
Stavila sam ju u drugi mobitel isto samsung i tamo je sve normalno, ucitana je i moze se formatirat, i kad ju vratim nazad u svoj opet ista stvar.
Stvarno ne kuzim u cemu je problem, ako netko bilo kako moze pomoc bila bi zahvalna, hvala!
Ako si u mogućnosti stavi neku drugu karticu u uređaj pa vidi da nije samo "inkompatibilna" ta koju sad želiš imati unutra. Ako bude i sa drugom tako, onda vrlo vjerojatno da je greška u uređaju, tj mobitelu.
Every man is a genius until he opens his mouth.
Stavila sam i drugu karticu i opet ista stvar, ocito je u mobitelu problem.
Hvala svejedno!
Bookmarks