Poz forumašima.. Zanima me dal netko može preporučiti dobar printer koji će printati na svim muflon vrstama papira bez grešaka!
Hvala unaprijed!
Poz forumašima.. Zanima me dal netko može preporučiti dobar printer koji će printati na svim muflon vrstama papira bez grešaka!
Hvala unaprijed!
Sve ovisi o količini koja se printa. Ako se ne varam muflon papir je papir za naljepnice. Nije mi jasno imaš li problem sa postojećim printerom pa tražiš zamjenu ili tražiš savjet unaprijed.
Ako se radi o nabavci laserskog printera onda je bitniji toner koji će se koristiti nego printer. Kod svakog printera imaš mogućnost izbora vrste papira.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Trebam savjet unaprijed. Printer će mi trebat da printam naljepnice ( >4000 papira mjesečno) pa me interesira Vaša preporuka printera i tonera sposobnih ovo učiniti mogućim bez grešaka poput zagrijavanja tonera, škart naljepnica i sl.
Od printera u tom slučaju HP npr. HP P3015 (ili neki noviji model, ali u toj ili boljoj klasi). Nikako nešto poput HP 1102 i slično. Ti mali laserski jednostavno nisu dovoljno robusno rađeni za veću količinu ispisa. Sve drugo nije se pokazalo dovoljno trajnim i kvalitetnim.
Od tonera jedino orginalni HP-ov garantira 100 % uspješan ispis. Zamjenski su kupovina mačka u vreći. Nađe se, od istog proizvođača, dovoljno kvalitetan i pravo smeće koje se skida potezom prsta.
Od programa za izradu, ako je potreban, preporučio bi NiceLabel. Zastupnik je http://www.info-kod.hr/
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ok..Hvala ti na inf..
Bookmarks