Iako vidjeh na xda forumu dosta tema, mislim da bi bilo dobro ovdje staviti tako da imamo na hr jeziku, jer koliko god znao dobro engleski očito nisam toliko dugo na xda forumu da bi skužio neke stvari kao HDPI i MDPI support (o tome malo poslije)...
Uglavnom da započnem: koliko vidim ima dva načina ubacivanja tema;
1. Teme koje se instaliraju preko postojećeg ADW launcher-a (na CyanogenMod ROM-ovima)
2. Teme koje se instaliraju preko Go Launchera
Ovaj drugi način je inače jednostavniji jer su teme prilagođene za Go launcher. Međutim ovaj prvi je i meni nepoznanica jer vidim da ima također masu tema ali ne znam između kojih da biram zbog gore spomenutih HDPI i MDPI podrški... U vezi toga na netu sam pronašao slijedeću rečenicu:
A set of four generalized densities: LDPI (low), MDPI (medium), HDPI (high), and XHDPI (extra high).
Prvo slovo je kao što u zagradama piše (low, medium, high, extra high), dok drugo (DPI) označava Dots Per Inch, to bi trebalo značiti da su teme veće ili niže rezolucije ??? To ostavljam iskusnijima da odgovore i pripomognu...
Radi svega navedenog evo otvorih ovu temu da vidimo vaša iskustva, savjete i updateove za novo izašle teme...
Bilo bi dobro možda ali to ostavljam naprednijima da otvore temu o tome kako sam napraviti vlastitu temu (theme)...![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks