Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 170

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nije loš taj paket - svako pojeftinjenje je dobro došlo...ALI, možda da ste dali 3 GB...ipak je to i sa popustom 45kn a što je dosta para...a kad uzmemo da sa popustom dva paketa od 1 GB koštaju 60kn, onda taj novi paket zapravo ne donosi ništa dramatično novo nit je neko značajno pojeftinjenje... To vidim samo kao 4. paket koji je u skladu sa prethodna 3 ( i po cijeni i po količini): 10,30,60,90 a količina 50MB pa onda 6X više je 300MB, pa 3X više je 1GB, 2X više je 2GB...Znači imamo sasvim logičnu krivulju!

Ali da ne bude da samo hejtam i flejmam, ok je ta ponuda kome treba više prometa. A i svako pojeftinjenje je dobro došlo, koliko god sitno bilo...
    Ova ponuda paketa je recimo ok ali možda u skoroj budućnosti bi bilo dobro prepoloviti cijene: 5, 15, 30, 45kn. Onda sa popustom od 50% za kupovinu 80kn bona bi se još jednom prepolovila cijena pa bi 2 GB bilo 22,5kn. To je već nešto dramatično i odlično!
    Naravno, nadodati prometa u mali i srednji paket, možda poduplati...

Na ovaj način bi bonbon mogao popratiti te tisuće minuta i tisuće poruka kojima se razbacuju ostali...a jeftinom ponudom paketa od 2GB bi zapravo bio jedinstven!!! Kada tome pridodamo konfigurabilnost paketa tako da svatko sebi može prilagoditi - onda je to bolje od konkurencije...Jer šta će meni npr 1000 sms, ili neograničen kada pošaljem možda 50 sms/mj.!? A opet netko možda treba baš neograničen sms a ne internet...

Za konačan zaključak valja pričekati drugu polovicu 6.mj...

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jun 2012
    Bodovi
    66
    Nivo
    1
    Bodovi: 66, Nivo: 1
    Bodovi: 66, Nivo: 1
    Ukupna aktivnost: 15,9%
    Ukupna aktivnost: 15,9%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Danas sam kupio broj i utipkao bon od 80 Kn. Napravio sam grešku i kupio sam paket prometa prije nego sam dobio poruku o popustu. Poslao sam im zamolbu da mi ipak priznaju popust i dobio sam odj** velik kao kuća. Na takvu krutost još nisam naletio i nadam se da neću. U bonbonu sigurno neću jer za mene više ne postoje. Evo i kako smo se dopisivali

Poštovani

Kupio sam broj 0977366773 i nadoplatio sam bon od 80 KN. Nakon toga sam kupio paket prometa od 4GB i skinulo mi je sa računa 90 KN iako na vašim stranicama piše da ukoliko nadoplatimo bon od 80 ili 160 Kn plaćamo pola cijene paketa i da još možemo u pola cijene aktivirati dva paketa po izboru. Znači trebalo mi je skinuti 45 KN. Molim vas ispravak i povrat 45 KN na račun kad je već takva ponuda. Ukoliko ne kupim još jedan paket sada, odnosi li se popust na kupnju idućeg internet paketa?
    Hvala

LP

Hej,
    nakon što se nadoplatiš s bonom od 80 kn potrebno je pričekati sms poruku da si ostvario pravo na 50%popustana dva paketa i tek onda imaš popust (http://www.bonbon.hr/usluge/paketi-u-pola-cijene). Ti poruku nisi pričekao i zato ti je skinuta puna cijena paketa. nakn što dobiješ poruku imat ćeš pravo n 50% popusta na dva paketa.
    Popust moežš iskoristiti do 30.9., naravno, popusti će se iskoristiti prilikom aktivacije prva dva paketa!

Otvoreni smo za daljnja pitanja i odgovore.
    Lijep pozdrav,
    Tihana D.
    bonbon ekipa

Hej

promakle su mi “neke sitnice oko procedure nadoplate”, možete li mi svejedno omogućiti popust budući da sam nadoplatio bonom od 80 kuna. Stvarno mi ne treba paket od 4GB i imao sam namjeru kupiti od 2Gb ali sam se odlučio za 4GB samo zbog popusta

Hej,
    na ovaj paket koji si aktivirao ti nažalost ne možemo omogućiti popust niti ti vratiti novčiće. Ostvarit ćeš popust na va paketa čim dobiješ sms poruku o popustu koja stiže unutar 24h od nadoplate!

Otvoreni smo za daljnja pitanja i odgovore.
    Lijep pozdrav,
    Tihana D.
    bonbon ekipa

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Totalno sniženje! 50% popusta na SVE!
    By domy_os in forum T - Mobile
    Odgovora: 181
    Posljednji post: 16-02-2011, 14:14
  2. 100 kn popusta pri kupnji mobitela u T-mobileu
    By mobber in forum T - Mobile
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 18-05-2010, 17:15
  3. T-com podigao pakete prometa.
    By RAUL in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 30-04-2010, 15:22
  4. 20% popusta u Intelkomu
    By pajo2 in forum Motorola
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 25-06-2009, 13:52

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove