otvorit servis za mobove , a neznati ga popraviti baš nije pametno. što se tiče dekodiranja to nije neki bed za naučit.
otvorit servis za mobove , a neznati ga popraviti baš nije pametno. što se tiče dekodiranja to nije neki bed za naučit.
@n3n0 U pravu si da nije u redu otvoriti servis, a da nemas pojma sta radis, ali isto tako si rekao da se moze nauciti, pa sam ja rad da to naucim.
Sto se tice radnika, racunao sam da prijavim radnju i sve krenem legalno kao sto je i red, ali to ce zahtevati placanje poreza, prihoda i jos mnogo toga, pa racunam da ce servis racunara slabo donositi prihod jer po mom proracunu trebam popraviti oko 50 racunara da bih platio troskove, a to je jako tesko jer je konkurencija velika, A za servis telefona je ta konkurencija jako slaba, pa bi se vise isplatilo.
Ovo si 100% u pravu. Sto se tice racunara dosta me ljudi poznaje i zove me da im popravim racunar, ali to su neke sitne popravke tipa reinstaliranje sistema, popravka gresaka i slicno, a sad svaki drugi covek koji se malo zainteresuje ume da obori i podigne siste,
Ovaj forum je preobiman, ima tako puno tema. Trebace mi meseci dok ih sve dobro proucim, mislio sma ako neko ima nesto o najcescim kvarovima i laksim popravkama hardverskog dela telefona da mi to preoruci.
@Chief_Wolfinjo bas to je onos to se najcesce trazi ovih dana, jer se telefoni uzimaju kod mobilnog operatera koji relefon ogranici na njegovu mrezu, a ljudi hoce da ubace neku drugu karticu i traze dekodiranje.
Pa dekodiranje je ono sto se trenurno najvise trazi, rekao sam da me ljudi znaju jer popravljam racunare, pa mnogi misle da umem i oko mobilnih telefona, imao sam ponude i ponude o dekodiranju, a i nije tako losa cena za to. Puno puta sam nailazio na telefone koji nece da se ukljuce, nemaju signal, nece da prime karticu.
Sto se tice isplativosti, vec sam rekao da se samo popravljanje kompjutera i ne isplati toliko, kad bih u to ukljucio i popravku mobilnih telefona bilo bi puno isplatljivije.
Zadnji uredio Hudini : 30-01-2012 u 16:21
Bookmarks