Cuj cijena ti je u oglasniku od 500-600€, crni su 600€ jer ih je teze nabavit i veca im je sama nabavna cijena, u ducane dolazi krajem 1. mjeseca!
Evo ja sam bas sad kupio crni i mobitel je fantastican, meni je zakon!!!!
jesu li te price ipak istinite da kosta samo 300-400eura?! i kad uopce dolazi u ducane?
Cuj cijena ti je u oglasniku od 500-600€, crni su 600€ jer ih je teze nabavit i veca im je sama nabavna cijena, u ducane dolazi krajem 1. mjeseca!
Evo ja sam bas sad kupio crni i mobitel je fantastican, meni je zakon!!!!
Tak je, sad su u oglasniku skupi jer pitaj Boga gdje ih dobavljaju. Pretpostavljam da će u dućanu koštat oko 4 soma kad dođe... Ivan reci još nešto o mobu, npr. kakav je ekran ( jel se potpuno izgasi il ostane sat svjetlit) i koliko točno ima memorije?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Pa ovako meni je mobitel savrsen, ekran je do jaj, ono perfektno nesto, cak mi se cini bolji nego na nokiji7610 koju sam imao svojevremeno, kamera je malo losija nego na 7610 mislim cistoca slike, a sad cemo vidjet kad slike prebacim na kompjuter kakva ce bit kvaliteta! al ocekujem jako dobre slike jer ima cak rezoluciju 1280x768, nisam mogao vjerovat, ma ono ekran je neznam sta da ti kazem to trebas vidjet, npr. animacije za javu kad pocines ucitavat igrice, pa slika je bolja nego na kopu, bez zajebancije!
Memorije ima negdje oko 83-84 mb free jos s tim da sam s njim dobio dvije mp3 pjesme, 3 igrice, brdo slika, jelda clip i tako jos neke sitnice, a inace ima 96 mb!
Ne znam, meni je savrsen, clipovi ispadaju super, cak sam se iznenadio kako dobro, clipovi su puno bolji nego na 7610!
I to ti je to za sad, ne pada mi nis vise na pamet, pitaj konkretno sto te zanima pa ti mogu rec!
Da i ovaj sound-mate super radi i super reproducira muziku, ono nije da tresti i da je neki sugav zvuk, bt i infra red rade bez grske, spojio sam ga vec s nokiom, sony ericssonom i samsungom e 700 i radi sve bez greske!
Sve u svemu mislim da ce ovaj mobitel biti veci hit od nekadasnje legende 8310 nokije i poznatog nam e700!!
eto to je to za sad,
Sretan vam Bozic svima dragi moji!!!!
Imam pitanje za Ivana - Daj mi molim te reci da li se isplati kupiti mob jer nema slot za kartice,ja smatram da je 80mb premalo buduci da ima mp3 player,i daj mi reci koja je brzina prijenosa podataka putem BlueTootha?
Pa gle, meni je dosta 80 mb, jer ne mislim sad slusat mp3 neznam kako jer i da imas vise memorije ak ces slusat mp3 riknut ce ti baterija, evo meni je npr. sad prvo punjenje izduralo 24 sata, evo sad cekam da se ugasi pa cu ga punit, a to zato jer sam se igrao i gledao sve funkcije! Prema tome toplo ti preporucujem kupi si mp3 player, imas ih super u feniks kompjuteru oko 400-500 kn, proci ces super jeftinije i bit ces zadovoljniji!
Za bt nemam pojma koja je brzina, di se to uopce moze vidjet?
A ako me pitas to ovako laicki onda cu ti rec da sam skuzio da je puno brzi nego ovi do sada, jer puno brze prebacuje podatke!! a sad tocnu u brojkamam neznam, negdje na netu sam citao ali nisam siguran jesu to govorili za d-500 da ima bt nemam pojma koji ali da lovi 100 metara i ne smetaju mu zidovi nit bilo sta osim sto je kroz zid malo sporije jer ipak je to prepreka!
A kazem ako trazis nesto tocno u brojkaka nemam pojma, potrazi na netu
Ok,Ivan hvala na savjetu.Ja vec duze vrijeme razmisljam o kupnji tog moba al daj mi reci negativne strane,uvijek vidim samo pozitivne mora imati nesto negativnog znas.... Razmisljam izmedju njega i Nokie 6670,Nokia me vise zainteresirala jer ima mmc-slot sta mislis o tome? I kakve boje ti je mob??
crne je boje, maj je meni barem, ljepsi, a neznam lose strane, jedino me zivcira sto kad pisem poruku slova kasne malo ali to je tako na svakom samsungu, a no ovom sam skuzio kad stavis tocku ili usklicnik ili upitnik i normalno ostavis onda razmak, nece mi sam opet stavit veliko slovo, a neznam jel se to moze di namjestit ili je to tako, a ako je tako onda me to stvarno razocaralo jer takvu glupost si samsung nesmije dozvolit!
gle nema mi drugo ama bas nista lose, ali nista, meni je zakon, nije ti vise onako kao na e700 i prijasnjima nego ti je slican meniu sony ericssone t630 ako znas kako to izgleda kod njega i to mi se strasno dopalo!
Zaista za moj ukus i moje potrebe je ovo savrsen mob
Ma da, najbolje 500mDeklarirano od proizvođača je 10m a na mobile review-u su rekli da nakon 7m počinju neke male smetnje. BT nije ništa brži od ovih do sad.
I ne, Ivane, slova ne kasne na svakom Samsungu. Imam E600 a prije njega P510 i ni na jednom nisu kasnila slova. Daj mi reci dal to utječe na brzinu pisanja? Jer npr. ako ja brzo pišem i mobitelu kasne slova ipak će ih na kraju sve pohvatat ili ne? Nadam se da si shvatio pitanje
Što se boje tiče, mislim da bi se kod nas trebale pojaviti dvije boje kućišta (nadam se)
Da boje imaju dvije i to crna i srebrna, odi na samtel.ch i tamo imas velike slike mobitela u obadvije boje!
Slova sve popamti ako brzo pises ali je malo zbunjujuce kad ti tipkas vec trece slovo brzo a on tek prikazuje prvo ili drugo slovo rijeci, neznam za 0510 ali znam da stari samsungi i e700 i e710 isto tako imaju zo a i dosta ostalih samsunga tako sporije prikazuje, i smeta me sto nakon tocke u recenici nece automatski stavit velikko slovo iako napravis razmak poslije rijeci!
A to je na svim samsunzima tako!!
To sa točkom je ali usporena slova nisu kod svakog Samsunga
Bookmarks