Jel ti modem u routing modu? Kako se na kompu spajaš na net - automatski ili na zahtjev preko ikone za spajanje na net?
imam vip racer
u osijeku sam u stanu,spajao sam se na wifi i sve je radilo,jer znam sifru za mrezu na koju se spajam..
ukljucen je wifi tako da se automatski spoji kad nadje mrezu slobodnu..
i sad kad se ovdje u stanu hocu spojit,samo mi pise 'dobivanje ip adrese' zatim se to prekine,imam opciju da ponovo stisnem povezi,al nece,pokusam stisnit 'zaboravi' mrezu pa da ponovo unesem lozinku al nece,dodjem u interspar i tamo mi se spoji i i radi.vratim se doma,spoji se na mrezu i radi i iduci dan opet isto.u cemu je sad problem?mobitelu ili modemu,mrezi.signal je dobar al nikak da se spoji?
otvorio sam temu pod android neznam gdje dalje!
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Jel ti modem u routing modu? Kako se na kompu spajaš na net - automatski ili na zahtjev preko ikone za spajanje na net?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ma ja sam ti u stanu,ali znam wifi sifru tako da se tako mobitelom spajam na net.neam komp kod sebe a ni modem,on je kod susjeda cimera u drugoj prostoriji. tako da neznam nista u vezi toga!znas li moguci problem ili?
Možda je problem ako susjedov modem nije u routing modu, već bridgeu...
znaci,ja tu nemogu nista dok se to ne vrati na staro?jel?ili mogu ipak nest ucinit preko moba?
Preko moba ne možeš ništa. Najbolje se obrati cimeru.
Bookmarks