Pogledaj malo ostale postove a pogotovo OVAJ pa ćeš naći moj tajni java link.![]()
Poslao: pope
Imam R6 Broken Wing, ako os mailam ti je.
Nije losa...
I do mene je dosao tvoj mail,... daj mi reci molim te imas li jos neke (cijeli Prince Of Persia, RB6 Urban Crisis,...???), i ak imas neku adresu gdje ih se moze skinuti besplatno, ili preko wapa ili preko kompa...?
Pogledaj malo ostale postove a pogotovo OVAJ pa ćeš naći moj tajni java link.![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
nice....
vidim da se spominje sl45i, no znam ja da ce raditi nesto i na c55icic...
hvala na koordinaciji viki, sori za winpro...
Ma ništanego mislim da bi ih većina radila za c55 (m50) ali za to treba pitati šljaku.
Koliko sam ja stigal isprobat midleti koji su pisani za SL 45i rade na M(T)50 ako za rad ne zahtijevaju upotrebu flex memorije.Oni koji nisu pisani ni za jedan mobitel konkretno uglavnom rade.Dosta onih koji su pisani za N 3410 radi i na M50.
@ vrag Daj mi mailaj taj midlet.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
koji midlet? RB6?
Imas pravo, jer sam skinuo neke igre sa midletcentrala:
1. Battleships koji se ucitao na c55, radio ali nesto ipak nije stimalo, ili je posrijedi samo glupo sucelje...
2. Enemy Below koji pak bio vidljiv na pola ekrana, a na drugoj polovici ne...
Ovo vikijevo jos nisam isprobao, cekam da gsmdiskont dobi kabel... rekli su da nazovem potkraj slijedeceg tjedna... imam osijecaj da ce se razgrabati kada dodje, s tim da je zena rekla da nema pojma hoce li ga dobiti...
DA RB6
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Imaš ju na mom tajnom java linkuNe gledaš dobro.
![]()
Nisam ni gledal , hvala.
Inače e-mail je sljaka@globalnet.hr
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks