Imam HTC EX i sad me zanima kad u google kontaktima tj kontaktima gmaila dodam novu osobu kako će se ta ista dodat u imenik (podešen na google i povezan s mojim računom)
za početak probaj pobrisat APN ove i opet ih unjet.
Ako imaš vremena i volje - factory data reset =)
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Imam HTC EX i sad me zanima kad u google kontaktima tj kontaktima gmaila dodam novu osobu kako će se ta ista dodat u imenik (podešen na google i povezan s mojim računom)
Pa sinkronizacijom.
Koristim standradnu tipkovnicu ali nigdje ne vidim nasa slova, kad prebacim na onu normalnu tipkovnicu gdje su 3 slova na 1 broju onda imam nasa slova....moram l iako ocu nasa slova koristiti prebacit na "staru " tipkovnicu.
Drzi dulje na c,s,z i vidjet ces nasa slova.
Dobar dan
Novi sam u ovome pa bih postavio koje pitanje. Dali mogu IKAKO isključiti da mi dolaze obavijesti za igre i zašto nemogu ući na stranice kladionica tj. uđem ali to je to nemogu pogledati ništa jednostavno je zaključana.
Hvala unaprijed.
Koje obavijesti za igre? Objasni bolje
A za drugo, probaj s drugim browserom, tipa Dolphin browser ili Chrome
Stalo dobivam poruke za instalaciju free online igara.
Pošto mi je mobilna mreža stalno uključena svako malo poruka za neku igru pojavi se zvijezdica u vrhu ekrana.
Instalirao si neku aplikaciju i igru koja bomardira s tim reklamama. Pronadji koja je i obrisi je.
Instaliraj onda nešto drugo, u čemu je problem? Dolphin bi trebao raditi.
Bookmarks