Ja još uvijek tražim velika slova za HTC Explorer!
Help!
dobio jučer od t-coma taj mobitel i danas nešto čačkal i nestala mi početna slika sa satom i vremenskoj prognozi i još je bilo par ikona. kako da to vratim.
hvala
Ja još uvijek tražim velika slova za HTC Explorer!
Help!
Long tap na homescreen, pa odaberi što već hoćeš dodati (widget, shortcut...).
BTW vidim da si novi ovdje... Ajde za drugi put obavezno pročitaj pravila foruma, pogotovo ona oko naslova tema, te prije otvaranja nove teme prelistaj postojeće, moguće je da postoji već neka pogodna i da ne treba otvarati novu.![]()
ako dolaze zaključani i treba u t-mobile da ga otključaju, kako meni onda tele2 kartica funkcionira bez unlockanja.. ?
i meni je došao jučer i uredno je otključan na sve mreže
ja imam Tele2 i radi bez beda
pozdrav ljudi, dobio sam mob iz t-coma i stigao mi neki upadte nakon par dana i nakon sto sam to istalirao pri paljenju mobitela upali se naslovna slika i pise samo htc i to je to, neide dalje, moze li netko pomoci i zna li sto se dogodilo.. hvala
probaj pricekati malo. kad sam ga prvi put palio trebalo mu je skoro 5 minuta da "dođe sebi"
i ja sam ga kupio preko produzenja max adsla. za sad se cini dobar.
Također dobio uređaj za produženje adsl-a u t-com.Bio u T-centru kako bi ga poslali na unlockanje i zaključili da je aparat otključan te ga ne treba otključavati.Ubacio tele2 karticu i sve za 5 pozivi,poruke,wi-fi konekcija,sve radi savršeno no međutim mobilni internet ne radi.Više puta pokušao ubaciti tele 2 postavke za prijenos podataka i mms aparat primi postavke,ali ne može se skopčati na mobilni prijenos podataka odnosno internet.Zvao servis i kažu da možda postoji softverski problem,pa sam ga preko t-centra poslao na servis i čekam što će se riješiti.Imate li vi sličnih iskustava i što mislite gdje je kvaka?
Trebao si sam rucno upisati postavke, to nije takav problem da ga saljes na servis i budes bez moba. Oni ti kao prvo nece podesavati mms postavke vec preflesati software i opet ces biti na istome. Kada ti stigne mob javi se pa ce ti netko od vlasnika vec pomoci...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ima koji program da se vidi koji je kapacitet baterije kao sto postoji za laptope, u 24h potrosio mi je 35% baterije prakticki sve na standby-u, imo sam mozda 5min razgovora i 2 sms poruke, nikakve aplikacije se nisu palile kao ni net, potrosnja u tih 35% bila je 50% na razgovore, 25% na standby i 25% phone idle!
Što misliš pod "kapacitet baterije"? Misliš neki program da ti napiše da ti baterija ima xxx mAh? Siguran sam da neka takva aplikacija postoji, taj podatak je inače dostupan izravno iz kernela (za naprednije, cat /sys/class/power_supply/battery/charge_full_design u terminal emulatoru).
Ako nisi na to mislio, onda objasni šta si htio.
da, ali recimo za laptope imas aplikaciju koja ti kaze koliki ti je tvornicki kapacitet baterije, kolki je max ostvarivi kapacitet baterije i koliki je trenutni kapacitet baterije tj napunjenost, takoder ima podatak i kolka je potrosnja baterije!
ja u mobu vidim samo da baterija ima 1230mAh, ali to je njezin tvornicki podatak kolko bi trebala imati na punom kapacitetu
EDIT: ne mogu naci ovu adresu foldera sta si mi dao, jel mora mob biti rootan da se to pojavi?
Zadnji uredio Crash Overload : 17-08-2012 u 18:46
T-Com više ne daje HTC Explorer za produženje ugovora. Samo za sklapanje novog.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ja imam isto htc explorer i trebas sacekati nekih 5-10 sekundi u sam se ucita ,i to nema veze sa sim karticom
Kako mogu uraditi master reset telefona,jer me užasno nervira što ne mogu obrisati google račun prethodnog vlasnika ovog mobitela.Probao sam brisati prema uputstvu,ali kad god pritisnem remove ono ništa ne uradi?Probao sam i ono Settings - Privacy,ali dalje imam samo dvije postavke,a nemam pojam za uraditi glavni reset.
A koje su to dvije opcije?
Jednom kad je unesen, primarni google account je vezan za sustav i ne može se ukloniti bez factory reseta. Taj što ti je prodao telefon je po meni malo priglup da nije sam napravio factory reset, ja da prodajem telefon definitivno ne bi ostavio svoj account gore...Osim ako telefon nije "vruća roba", iliti ukraden.
![]()
Settings - Privacy - 1.Phone notification preview : Show caller ID for missed calls and voicemails on lock screen and status bar
2.Message notifikacion preview : Show sender and message preview on lock screen and status bar.
Iz ovog se vidi da nema mogućnosti glavnog reseta.
A, u svakom slučaju ostala njegova mail adresa bez pasvorda i to mi na notifikacijskoj traci non-stop pokazuje onaj trokut sa upitnikom.
Hvala.
A jesi probao recimo googlati? Naprimjer, ovdje kaže da to nije pod Privacy nego pod SD & phone storage.
Ako ni to ne radi, na istom linku ima i druga metoda
Ah, svemogući Google...![]()
ravilov,hvala ti puno.Uspjelo je ovo što si napisao SD & phone storage.
Sada odoh u kupovinu aplikacija koje sam pogubio prilikom reseta.
Svako dobro.
Takodjer dobio od T-Coma HTC Explorer, ali je moj nazalost zakljucan na T-Mobile mrezu...
Ima li netko uspjesnu stranicu za kupiti kljuceve ili neki drugi nacin za unloack mreze??
Pokusao sam preko:
http://www.freeunlocks.com/ - oni su mi dali neispravan kod za otkljucavanje
http://www.GSMliberty.net - oni mi vratili eure, da nisu u stanju otkljucati...
ima netko jos koju stranicu ili nacin otkljucavanja?
Dobio? Mislis na produljenje MaxTVa?
Ako da, onda mozes zatrazit kod od njih. Samo im posalji mail na tehnicku podrsku da zelis otkljucat.
Imam ovaj mob i nešto se čudno događa.Kad koristim 3g mrežu neće ići na net i zna prekinit poziv....A kd je na 2G sve normalno radi...Jer to neka urođena mana ili ?
ne, to je bonbon =)
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
isto je bilo i s T2...
Bookmarks