Za početak instaliraj neku od ponuđenih aplikacija .
dakle kako da uključim navigaciju na ovom mobitelu,naime kada je uključim pojavi mi se ikonica od satelita u gornjem desnom kutu sa signalom,pa dobijem poruku da čekam lokaciju i ništa opet se vrati na početni zaslon i tako stalno ma gdje se nalazio što trebam uraditi da proradi ima neki program free sa android marketa pa da proradi ako netko zna
Robert-Honor Magic V2
Za početak instaliraj neku od ponuđenih aplikacija .
Every man is a genius until he opens his mouth.
jesam ali sve mi je to prekomplicirano,skinuo sam preko marketa neku Route 66 ali nema hrvatski jezik za navigaciju pa pitam jer ima neka navigacija preko marketa (Android 2,2)da je free i da ima hrv.jezik i da je jednostavna za instalaciju
Robert-Honor Magic V2
Hm da je free i da ima najnovije karte itd...
Zvuči mi kao bajka. Nema free. Pa tko bi snimao i izrađivao mape, pisao aplikaciju, a onda dao free?!
Free*, (ako to možeš nazvati free) je google maps, "pripali" data promet izađi na svježi zrak uključi GPS prijemnik, pričekaj da se spoji i učita karte. I volila. (*spremi se za dodatne podatkovne troškove)
Btw jesi li uopće pogledao link koji sam ti dao u gornjem postu?
A sad ozbiljno.
Da ne ponavljam, pogledaj ovo.
Malo pročitaj postove i to je to. Već je više puta bilo govora o instalaciji navigacije na android uređaje (nema veze da li ti je to LG, Samsung, HTC, ili nešto treće) postupak je savim isti. Ti jedino trebaš paziti da instaliraš aplikaciju koja je za rezoluciju ekrana 320x480. Dakle linkovi za app i mape su ti tamo gdje sam ti 1. puta linkao, upute također. (na hrvatskome, i mislim ako pročitaš što piše nemaš gdje pogriješiti)
I ne, nije komplicirano, zapravo je "piece of cake" stvarno je. Eto.![]()
Every man is a genius until he opens his mouth.
Bookmarks