bas bezveze...moram imat 3 megabajta da bi gospodine se udostojio normalno snimat
bas bezveze...moram imat 3 megabajta da bi gospodine se udostojio normalno snimat
a kad ima malo RAMa pa koristi ovu memoriju za buffer, u tome je problem... kad dođeš ispod 2Mb free memorije onda nastaju problemi, iznad je OK. čuj, to je tako i to ne možemo spriječit, to je već HW prirodeIzvorno postao Gruntovčan
ma zivcira me ...
prekinut cu s njim.
ajmo dalje s pitanjima:lista bluetooth uredaja s kojima sam bio spojen,tzv device history.
jel se moze nekak extendan?naime,stane jedno 15 uredaja,kad se ocu spojit sa nekim drugim , kaze mi da je bloototh list full i onda moram stalno ic na scan for devices...
help?
da znam zbrisat i sam uredaj po uredaj
a to je fora kao i sa alarmima i sl dogadjajima jednostavno ne neki kreten stavio brojacano ogranicenje i to je to..e kad bi uspeli editirat flash rijesili bi se i toga...(sumljam da je u nekom seemu)..ostaje ti jedino ta fora zbrisat one koje manje koristisIzvorno postao Gruntovčan
koji je trenutno najnoviji flex a koji flash za v550 / e550?
Ajmo jedno trik pitanje. Danas sam seigrao s bluetooth slušalicama . Uglavnom, zašto na slušalicama mogu slušat Samo melodije u amr formatu, a mp3 i midi ne?
Sa uključenim slušalicama sam išao preslušavat zvukove na mobu. Uglanom, ak je zvuk bio u midi ili mp3 mobitel je pokazivao da svira, al nigdje se ništa nije čulo, al kad sam preslušavao slušat zvukove u amr formatu, poštao ih je na slušalici.
Jel se može kak riješit da to rade svi formati preko bluetootha?
Inače, riječ je o E550@V620. Isprobano i na neflesfanoj E550 s istim rezultatom.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
ne znam, to se i meni događa, mozda jednostavno ne ide u tim formatima, a dok slusam na ovim obicnim slusalicama, sve se normalno cuje
Bookmarks