update ili reinstalacija firmwarea
Koristim dva mobitela, jedan koji odlicno radi Sony Ericsson Xperia ray i Nokiu E75 koja je pocela malo da zeza.
Normalno koristim wireless i onda idem u opcije i exit(da izadjem) i onda mi se pojavi poruka "Sistemska greška!" i nikako je ne mogu uklonit samo izvadim bateriju pa vratim i ponovo upalim. Dok npr. kad koristim operu,nimbuzz, sve normalo bude niti ikakvih problema i sl. Probao sam sa glavnim restartom on mi nije pomogao.
Sta mi je najbolje uraditi?
update ili reinstalacija firmwarea
To sam i planirao, ali ne znam kako. Moze li neka uputa i sl.?
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Probao sam s tim, ali je problem sto je software 211.12.01 i ne moze nikako po ovim uputama :/
ako imas najnoviji software samo ga reinstaliraj
ako nemas najnoviji samo ga spoji na Nokia suite
i dalje ti je lako
odes na software update /zelena ikonica sa strelicom/
prepozna ti mob i dali ima novi software za njega
instaliras i to je toaju telefon dok traje procedura
prije toga naravno napraviti backup svega
ne otkopcavati ni u kojem sluc
Sent from my Nokia 6310i using Tapatalk
Nema sanse da ga reinstal jer opcija reinstal je ono svijetlija nikako se ne moze na nju kliknut. A sad mi je najnoviji software.
211.12.01 je najnoviji software
probaj hardreset pa onda update
naravno napravi prije backup
Sent from my Nokia 6310i using Tapatalk
Nakon sto nisam bio kuci 14 dana i danas probao hard reset i update uspio sam! sve perfektno radi kako je i ranije radilo!
hvala puno!
za one koji budu imali slican problem kako sam ja svoj rijesio:
1. Ugasio mob.
2. Dok se palio drzao u isto vrijeme 3 tipke: "*" , "3" i "zelenu tipku"
3. Kad se upalio sve je perfektno radio naravno kao nov![]()
ivinjavam se...imam nokiu e55 i slican problem..sistemska greska..ubacim sim karticu i ukucam pin i sve ok...ali nema signala i non stop je kao u izvanmreznom radu izgleda...nece se spojit na usb, a koristim win 7 na racunalu...i kada ocu uc u kameru izbaci da se vec koristi, kada ocu poruke isto tako...a kad se upali ide redom izbacivat neke stvari : npr popupclock se vec koristi i slicno....hard reset mi nece...a nece ga ni racunalo ocitat i kada sam instalirao nokia suite..molim pomoc jer mislim da je to vise nest softwerski
nece ni kada ga vratim na tvornicke
Zadnji uredio domy_os : 25-07-2012 u 23:36 Razlog: spajanje postova
Nisam ziher da li radi i na tom uređaju, ali obzirom da je to po defaultu na Symbianu, jesi probao:
Zelena slušalica + * + 3 i pritisnuti power on za hard reset?
Every man is a genius until he opens his mouth.
Bookmarks