Skinuo sam s neta java igre i nemam pojma kako preko bluetooth-a prebacit igru na mobitel.help...
Skinuo sam s neta java igre i nemam pojma kako preko bluetooth-a prebacit igru na mobitel.help...
Ako su to .jar fajlovi, prebacis ih na telefon kao i svaki drugi fajl; telefon ce znati sto dalje.
Meni je to desni klik na file -> Send to -> Bluetooth -> K700i.
Hvala. Uspio sam.radi...koji je dobar site sa java igrama?Izvorno postao ravilov
IMHO, http://sek700.ic.cz/ je jedan od boljih. I to ne samo za igre.
Na ceskom je, ali vjerujem da ces se snaci.![]()
freedom kain
svaka cast na tvom uspjehu.
Ja sam pokusavao ali mi ne ide i vjerujem da je to tako prosto ali ja jos nisam uspio da otkrijem u cemu je CVAKA.
Kad skinem neku igru kao npr. FIFU2004 dobijem je kao i svaku RAROVANU to jeste u *.rar formatu i kad to raspakujem dobijem 40 file-va od kojih nijedan nije *.jar i tako da tu dolazim u dilemu STA SAD.
Ukoliko neko ima nerava i strpljenja pa da mi a mislim i ne samo meni malo prostije pojasni taj postupak nebi imao pojima koliko bi mu bio ZAHVALAN
Pozdrav svima i normalno sretan bozic.
Cesta pocetnicka greska: skinuti file najvjerojatnije NIJE .rar nego .jar, koji je zapravo obican ZIP file, pa ga mozes otvoriti WinRAR-om ili slicnim alatom. Kvaka je da file uopce ne treba otpakiravati, nego ga treba poslati na mobitel as is.
Dakle, @roki-s, provjeri da ti file nije ipak .jar, a ne .rar.![]()
Znao sam da je to tako prosto
OK hvala na otvaranju ociju,
Glupo je reci USPIO sam ali radi
Pozdrav i jos jednom hvala na pomoci
Bookmarks