kuzim ja to samo kazem da mi je to glupo, premalo za danasnje vrijeme jer dosta aplikacija se ne moze premjestit na 'sd'...
Nista ide brisanje
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Onda eventualno ovako nešto (Link2SD) ali opet - ako čovjek nema iskustva s tim onda bolje da nit ne prčka.
A čuj, zbog čega bi onda kupovao novi mob ako stari ima sve kako spada?![]()
Samo info za xperia s iz T-mobile, došao je update 6.2.B.1.96 (4.1.2). Ispravljen je bug sa volume up i video recording u HD-u.
motorola user
No jel zna netko kako ovo rootati,naso sam na nekim forumima,al se mucim vec 3 sata, i nikako da uspijem...Po mogucnosti ako ima na hr tutorijal...Hvala unaprijed
jesi probao OneClickRoot ili Eroot?
Mi6 Black
nije potreban flashtool za ovaj način root-a,samo driveri instalirani
Mi6 Black
Uspio sam ga rootati,preko flashtoola,hvala na pomoci..zivili!
Sad jos da pitam, jel stavljao netko romove, koji najbolje radi za ovaj mob i kako se stavljaju romovi, jel isto ide ko preko flashtoola ili....? Hvala!
Zadnji uredio ravilov : 07-10-2013 u 23:56
Dobar dan,dobri ljudi,najprije da vas sve skupa pozdravim.Imaj Sony Xperia S,evo već godinu i 5 mjeseci,što se tiče samog rada,sve je ok,nego radi se o punjenju.Zadnja dva tjedna mu je potrebno jako dugo da se napuni,sad sam na godišnjem,jučer ujutro u 9 sati baterija je bila na 20%,obično kad je tako stavljam ga puniti,do poslijepodne do 18:00,baterija je bila tek na 83%,pratio sam tokom dana,kako se puni,jako je sporo,to mi se dogadja zadnja dva tjedna.Bio sam u Sisku u Vip centru,sad sam došao doma,objasnio sam trgovcu šta tamo radi u čemu je problem,on mi je rekao,da probam izvaditi bateriju,ali to nisam niti ne bih radio sam,da nešto još ne zeznem,ili da ga resetiram na tvorničke postavke,po njegovom,ako ne bi to prošlo,da je onda problem možda u matičnoj ploči,tako je on rekao.Inače prije mi se napuni za 2 sata,ili 2.5,najviše mu je trebalo i baterija je bila puna,to mi se dešava zadnja dva tjedna pa bih vas zamolio,ako je neko imao slučajno takav problem sa baterijom na Sony Xperia S,da mi objasni kako je to riješio,hvala unapred i pozz.
Zadnji uredio garo 222 : 16-08-2014 u 21:28 Razlog: stari post,a sad imam drugi telefon.
pitanje, zasto kad drzim tipku home, otvara mi internet umjesto popis zadnje koristenih aplikacija. Mislim da je tako od updejta androida. Trazio sam u postavkama da promjenim ali bezuspjesno.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
To je došlo sa posljednjim updejtom na .96
Da bi došao do "Recent Apps" sučelja moraš dvaput brzo dodirnuti Home tipku.
I, na kraju balade, unatoč puno boljim karakteristikama Xperije S nad nekim slabijim modelima, ova više neće dobivati nadogradnje tipa KitKat ili 5.0?
Sonyjeva politika?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Pa što očekuješ. To je uređaj star 3 godine. Pa i ostali flagshipi koji su izašli te godine nisu dobili KK. Nije ti to WP pa da dobivaš updateove 36 mjeseci već Android gdje je taj rok uglavnom 18 mjeseci.
Xperia Z i kasniji flagshipi će dobiti Lollipop
Pa mislim, šteta. Bar 4.4. Ako jedan model sa samoga dna ponude npr. Xperia E1 ima nadogradnju, ovo mi se više čini kao potez same kompanije. XS ima i CPU i RAM-a sasvim dovoljno za 4.4.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Treba prodavati nove modele a stare ostaviti na cjedilu.
Apsolutno ništa novo, ovo se događa svaki dan.
Moj je uređaj recimo hardverski potpuno sposoban vrtiti ICS, JB, KK, pa i LP (sve dokazano custom ROM-ovima), ali odlukom proizvođača/hardware vendora/kogaliveć službeno je ostao na GB.
Happened before, will happen again.
evo mene ko "baba izbolesti" .. kako se kaže ...
imam problemčić sa S ....
zvuk pri telefonskom razgovoru mi je jako tih .... moram se zaista koncentrirati na razgovor da bih čuo sugovornika ... (S imam od prije par dana jer sam stari mob poslao u vječna lovišta) .. ostali zvukovi su solidno glasni u odnosu na stari mob ... čak i glasniji ... ali zvuk u "slušalicu" je katastrofa ... nema krčanja ili prekidanja zvuka, nego je jednostavno tih ... ?!? Ima li lijeka za to ?!?!
I ako ima kakva dobra duša da mi linka temu na forumu gdje je opisano kako na S puknuti novi ROM ... THX
pun vi više ćurac i vas i vašeg OFFtopica
Bookmarks