To s indikatorom se javlja i na XT.
Nego, kakav je zvuk u zvučniku? Kažu da je JB 4.1.2 totalno uništio prodornost zvuka kod svih upgradeanih Xperia. Jel na S isto stanje?
Dobio sam Jelly Bean update i trenutno sve funkcionira bolje nego na ICS-u. No nije sve u potpunosti bez bugova. Trenutno najveci koji sam primjetio je taj da kad na zaslonu postavim bilo koji widget koji nije predinstalirani, prilikom ponovnog pokretanja telefona (ukljucivanja) isti nestaju sa ekranai moram ih ponovno postavljati! Takodjer indikator punjenja led dioda se ne gasi uvijek kad telefon iskljucim s punjenja. Koliko su poboljsali kameru toliko su usr..i video snimanje. Zato molim ovdje vasa iskustva ili rijesenja s gore navedenim problemom.
To s indikatorom se javlja i na XT.
Nego, kakav je zvuk u zvučniku? Kažu da je JB 4.1.2 totalno uništio prodornost zvuka kod svih upgradeanih Xperia. Jel na S isto stanje?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Meni je zvuk ok! Nisam uocio nekakovu razliku u odnosu na ICS, bilo da slusam na slusalice ili zvucnik. Ono sto sam primjetio je to da zvuk zna kasniti u odnosu na ucinjenu radnju. Ima laga malo.
Da li je netko mjenjao tvornicku foliju na ekranu? dobro mi se zaderao ekran na kamenu i sad gledam ako skinem tvornicku foliju, da li cu jednako kvalitetno moci nalijepiti novu?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ja nisam iako sam uočio da se izrazito lagano grebe. Cijelo vrijeme imam mob u futroli i bez obzira na to vide se ogrebotine.
Navodno da je to shatter-proof folija ali čitam na Sonyjevom forumu da ekipa to skine i da nema problema te navodno da su ekran i kapacitivne tipke još osjetljivije.
Ne bi smjelo biti problema ako samo staklo ekrana ostane potpuno čisto i ako pazi kako lijepiš foliju![]()
Ja i ljepljenje folija...NE... Mislim da cu pitat servis koliko bi trazili za to
Pitaj u servisu, no mislim da oni nemaju te orginal tvornicke. Pokusaj radije vidjeti i kupiti posebno foliju u tele 2, elipsu i mislim da u t com centrima imaju. Ovako dobro zaljepljenu foliju nigdje neces naci niti moci zaljepiti. Ako uspijes u servisu, javi i ja cu ici odmah svoju zamjeniti. Ima sitnih ogrebotina ali nista strasno i jako vidljivo.
Da li je netko stavljao update JB od tmobile-a koji je izašao prošli tjedan? Da li su prisutni bug-ovi koji su došli sa JB , a pogotovo sa snimanjem u HD-u.
motorola user
Svi Jelly Bean ROmovi imaju problem sa FullHD snimanjem jer je to problem sa driverima kamere. Najnoviji update, 6.1.B.96, navodno rješava većinu bugova koji su stigli sa Jelly Beanom (FullHD snimanje, ljubičasta nijansa slika slikanih bljeskalicom, volume UP tipka prestane raditi nakon nekog vremena, WiFi i 2G problemi itd.)
Pokušavam izgooglat 6.1.B.96 verziju , ali je ne mogu naći. Meni nudi 6.2.B.0.200 , a zadnji fix je kao 6.2.b.0.211.
Našo , to je ver 6.2.B.1.96 koja bi trebala izaći krajem mjeseca.
Zadnji uredio motorola user : 19-08-2013 u 14:45
motorola user
Ups, da, zaboravio napisati da još nije izašao, moj grijeh moj preveliki grijeh![]()
evo stigla ver 6.2.B.1.96 neki dan
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2417672
Navodno je večina bug-ova ispravljena.
motorola user
Tako je, to je sad Jelly Bean koji je trebao doći odmah na početku
Sad još samo da izbace source za tu verziju tako da custom ROMovi mogu ispraviti greške i ja sam zadovoljan![]()
ja sam još uvijek na ICS ver 6.1.A.2.55.
Da li moram prije ići na ver 6.2.B.0.200 da bi mi ponudio ver 6.2.b.1.96 ili će , kad izađe za tmobile , moći direktno.
motorola user
Ovako, koliko ja znam mislim da je prijelaz moguć odmah sa ICS-a na JB.
Isto tako možeš staviti najnoviji build bez obzira na otključan ili zaključan bootloader. Ne gubiš garanciju ne prčkaš po bootloaderu
EDIT: Moja preporuka je Trinity ROM, kad prčkam po stock ROMu onda sam na njemu.
Ima sve živo, updejtovi su stalno, dosta je brz... lajk![]()
bok ljudi, moze mala pomoc?
u zadnje vrijeme mi se neke aplikacije ne uspijevaju update-at; poruka je da je memorija puna ???
kako je to moguce kada imam 22GB slobodna?
Pogledaj si internu memoriju, ja na svojoj Xperiji S imam 2GB interne memorije za aplikacije.
zar tih 32gb i nije interna memorija? i kako pocistim aplikacije, cache i to? O:-)
Možda ne bi bilo loše da se malo bolje upoznaš sa internom strukturom Androida i načinom funkcioniranja. Ukratko - ne, nije isto ni pod razno. Potpuno odvojene stvari.
Za ovakve generalne stvari tipa čišćenje podataka ili cachea, šta ne postoji search i/ili google?
jao daj... ispao sam ja iz teme seme mobitela i ne pratim to i ne stignem a ovo se tice i ovog modela pa ako netko odgovori super ako ne isto super bok
Interna je memorija podjeljena na nekoliko dijelova, dio ide za Android, dio za aplikacije i dio je namjenjen ostalom (dokumentima, slikama, mjuzi itd.)
Ne znam jel ti je rootan mobitel i koji ROM imaš ali probaj sa Clean Master malo počistiti pa vidi koliko imaš sad prostora. Isto tako provjeri si u Settings -> Storage koliko imaš prostora na Internal Memory.
Ima netko link kako rootati ovaj mob? Hvala
Search i google si već probao naravno?![]()
Prvo reci koji ROM imaš gore, koja je verzija u pitanju.
Iako nisam nikad to radio mislim da se može reparticionirati interna memorija tako da možeš povećati prostor za aplikacije nauštrb ostalog. Međutim znam da trebaš imati rootan mobitel da bi mogao to napraviti.
Još jedna opcija ti je da prebaciš aplikacije (koje to dopuštaju naravno) na SD karticu pa time oslobodiš još malo prostora. Clean Master ima tu mogućnost.
Bookmarks