Kako bi to išlo s ergonomijom ako je ekran na touch?
Kaj otklopiš ga kao V3 i onda prčkaš po ekranu gore? Nekak mi je to nezgrapno, a ako bi se okretao za 180 stupnjeva skroz, to mi je pak isto bez veze jer bi onda držao tipke, a ne pozadinu mobitela što mi je malo glupo. Tak mi je i ovaj koncept totalno bezveze baš zbog tog jer stalno se drže tipke http://www.gsmarena.com/motorola_backflip-3079.php
Izgledniji mi je slider sa QWERTZ tastaturom u portretnoj orijentaciji kao kod blackberryja. Makar i taj nema baš previše smisla kad imamo slidere u horizontalnoj orijentaciji...
Još jedna stvar kaj mi pada na pamet je da se namjena mobitela od doba preklopnih promijenila podosta. Imao sam KRZR K1 i bio je stvarno odličan mobitel, ali smo mobitel. Nisam na njega slušao muziku, išao na face, gledao mailove, surfao itd.
Mislim da danas otključavam i prčkam po mobitelu više u 1 danu nego što sam u tjedan dana prčkao po KRZR, pa zbog toga mislim da bi se mehanizam preklopa podosta više trošio nego nekad na KRZR, pogotovo ako mobitel mora biti tanak.

Odgovori uz citat
Bookmarks