Kako bi to išlo s ergonomijom ako je ekran na touch?

Kaj otklopiš ga kao V3 i onda prčkaš po ekranu gore? Nekak mi je to nezgrapno, a ako bi se okretao za 180 stupnjeva skroz, to mi je pak isto bez veze jer bi onda držao tipke, a ne pozadinu mobitela što mi je malo glupo. Tak mi je i ovaj koncept totalno bezveze baš zbog tog jer stalno se drže tipke http://www.gsmarena.com/motorola_backflip-3079.php

Izgledniji mi je slider sa QWERTZ tastaturom u portretnoj orijentaciji kao kod blackberryja. Makar i taj nema baš previše smisla kad imamo slidere u horizontalnoj orijentaciji...

Još jedna stvar kaj mi pada na pamet je da se namjena mobitela od doba preklopnih promijenila podosta. Imao sam KRZR K1 i bio je stvarno odličan mobitel, ali smo mobitel. Nisam na njega slušao muziku, išao na face, gledao mailove, surfao itd.
Mislim da danas otključavam i prčkam po mobitelu više u 1 danu nego što sam u tjedan dana prčkao po KRZR, pa zbog toga mislim da bi se mehanizam preklopa podosta više trošio nego nekad na KRZR, pogotovo ako mobitel mora biti tanak.